Utjecaj sastava proteina samoniklih gljiva Hrvatske na intenzitet umami okusa = The impact of protein essay of wild growing mushrooms from Croatia on umami taste intensity
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/pbf.ZAG01000550339/Similar |
---|---|
Glavni autor: | Ranogajec, Ana, doktor znanosti-nutricionizam (-) |
Ostali autori: | Beluhan, Sunčica (-), Šmit, Zdenko |
Vrsta građe: | Knjiga |
Jezik: | hrv |
Impresum: |
Zagreb :
[s.n.],
2011.
|
Predmet: |
APA stil citiranja
Ranogajec, A., Beluhan, S., & Šmit, Z. (2011). Utjecaj sastava proteina samoniklih gljiva Hrvatske na intenzitet umami okusa = The impact of protein essay of wild growing mushrooms from Croatia on umami taste intensity: Utjecaj sastava proteina samoniklih gljiva Hrvatske na intenzitet umami okusa = The impact of protein essay of wild growing mushrooms from Croatia on umami taste intensity : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.].
Chicago stil citiranjaRanogajec, Ana, Sunčica Beluhan, and Zdenko Šmit. Utjecaj sastava proteina samoniklih gljiva Hrvatske na intenzitet umami okusa = The impact of protein essay of wild growing mushrooms from Croatia on umami taste intensity: Utjecaj sastava proteina samoniklih gljiva Hrvatske na intenzitet umami okusa = The impact of protein essay of wild growing mushrooms from Croatia on umami taste intensity : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.], 2011.
MLA stil citiranjaRanogajec, Ana, Sunčica Beluhan, and Zdenko Šmit. Utjecaj sastava proteina samoniklih gljiva Hrvatske na intenzitet umami okusa = The impact of protein essay of wild growing mushrooms from Croatia on umami taste intensity: Utjecaj sastava proteina samoniklih gljiva Hrvatske na intenzitet umami okusa = The impact of protein essay of wild growing mushrooms from Croatia on umami taste intensity : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.], 2011.