|
|
|
|
LEADER |
01204nam a2200361 i 4500 |
001 |
ZAG01000550340 |
003 |
HR-ZaZAG |
005 |
20121127132822.0 |
008 |
121127s2010 ci df 000 0dhrv d |
035 |
|
|
|a (HR-ZaZAG)000550340
|
040 |
|
|
|a HR-ZaPBF
|b hrv
|c HR-ZaPBF
|e ppiak
|
100 |
1 |
|
|a Šimat, Vida
|
245 |
1 |
0 |
|a Promjene parametara kvalitete u filetu hladno mariniranog inćuna (Engraulis encrasicolus, L. ) = Quality changes in cold marinated anchovy (Engraulis encrasicolus, L. ) fillet :
|b doktorska disertacija /
|c Vida Šimat ; voditelj dr. T. Petrak.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b [s.n.],
|c 2010.
|
300 |
|
|
|a 192 str. :
|b ilustr. ;
|c 30 cm +
|e CD-rom
|
500 |
|
|
|a Prehrambeno-biotehnološki fakultet
|
500 |
|
|
|a Datum obrane: 22.12.2010
|
500 |
|
|
|a Prehrambena tehnologija
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 173-193
|
504 |
|
|
|a Kazalo
|
653 |
|
|
|a Engraulis encrasicolus
|
653 |
|
|
|a mariniranje
|
653 |
|
|
|a parametri kvalitete
|
653 |
|
|
|a HPLC kolone malih čestica punjenja
|
653 |
|
|
|a biogeni amini
|
653 |
|
|
|a TVB-N
|
653 |
|
|
|a TMA-N
|
700 |
1 |
|
|a Petrak, Tomislav
|
OWN |
|
|
|a PBF
|
876 |
|
|
|a 16D/10
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|