Promjene parametara kvalitete u filetu hladno mariniranog inćuna (Engraulis encrasicolus, L. ) = Quality changes in cold marinated anchovy (Engraulis encrasicolus, L. ) fillet

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/pbf.ZAG01000550340/Details
Glavni autor: Šimat, Vida (-)
Ostali autori: Petrak, Tomislav (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : [s.n.], 2010.
Predmet:
LEADER 01204nam a2200361 i 4500
001 ZAG01000550340
003 HR-ZaZAG
005 20121127132822.0
008 121127s2010 ci df 000 0dhrv d
035 |a (HR-ZaZAG)000550340 
040 |a HR-ZaPBF  |b hrv  |c HR-ZaPBF  |e ppiak 
100 1 |a Šimat, Vida 
245 1 0 |a Promjene parametara kvalitete u filetu hladno mariniranog inćuna (Engraulis encrasicolus, L. ) = Quality changes in cold marinated anchovy (Engraulis encrasicolus, L. ) fillet :  |b doktorska disertacija /  |c Vida Šimat ; voditelj dr. T. Petrak. 
260 |a Zagreb :  |b [s.n.],  |c 2010. 
300 |a 192 str. :  |b ilustr. ;  |c 30 cm +  |e CD-rom 
500 |a Prehrambeno-biotehnološki fakultet 
500 |a Datum obrane: 22.12.2010 
500 |a Prehrambena tehnologija 
504 |a Bibliografija: str. 173-193 
504 |a Kazalo 
653 |a Engraulis encrasicolus 
653 |a mariniranje 
653 |a parametri kvalitete 
653 |a HPLC kolone malih čestica punjenja 
653 |a biogeni amini 
653 |a TVB-N 
653 |a TMA-N 
700 1 |a Petrak, Tomislav 
OWN |a PBF 
876 |a 16D/10 
886 0 |2 unimarc