Optimizacija proizvodnje konzumnih jaja obogaćenih s omega-3masnim kiselinama te njihov utjecaj na karakteristike jaja tijekom čuvanja = Optimatization of omega-3fatty acid enriched eggs production and their impact on egg characteristics during storage

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/pbf.ZAG01000557611/Details
Glavni autor: Petrović, Marinko (-)
Ostali autori: Medić, Helga (-), Mazija, Hrvoje
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : [s.n.], 2012.
Predmet:
LEADER 01243nam a2200337 u 4500
001 ZAG01000557611
003 HR-ZaZAG
005 20130301145250.0
008 130301s2012 ci af r 001 0dhrv d
035 |a (HR-ZaZAG)000557611 
040 |a HR-ZaPBF  |b hrv  |c HR-ZaPBF  |e ppiak 
100 1 |a Petrović, Marinko 
245 1 0 |a Optimizacija proizvodnje konzumnih jaja obogaćenih s omega-3masnim kiselinama te njihov utjecaj na karakteristike jaja tijekom čuvanja = Optimatization of omega-3fatty acid enriched eggs production and their impact on egg characteristics during storage :  |b doktorska disertacija /  |c Marinko petrović ; voditelj dr. H. Medić i dr. H. Mazija. 
260 |a Zagreb :  |b [s.n.],  |c 2012. 
300 |a 125 str. :  |b ilustr. ;  |c 30 cm +  |e CD ROM 
500 |a Prehrambeno-biotehnološki fakultet 
500 |a Prehrambena tehnologija 
500 |a Datum obrane: 03.02.2012. 
504 |a Bibliografija: str. 113-125 
504 |a Kazalo 
653 |a optimizacija 
653 |a proizvodnja jaja 
653 |a sastav masnih kiselina 
653 |a omjer ω-6/ω-3 
700 1 |a Medić, Helga 
700 1 |a Mazija, Hrvoje 
OWN |a PBF 
876 |a 10D/12 
886 0 |2 unimarc