|
|
|
|
LEADER |
01243nam a2200337 u 4500 |
001 |
ZAG01000557611 |
003 |
HR-ZaZAG |
005 |
20130301145250.0 |
008 |
130301s2012 ci af r 001 0dhrv d |
035 |
|
|
|a (HR-ZaZAG)000557611
|
040 |
|
|
|a HR-ZaPBF
|b hrv
|c HR-ZaPBF
|e ppiak
|
100 |
1 |
|
|a Petrović, Marinko
|
245 |
1 |
0 |
|a Optimizacija proizvodnje konzumnih jaja obogaćenih s omega-3masnim kiselinama te njihov utjecaj na karakteristike jaja tijekom čuvanja = Optimatization of omega-3fatty acid enriched eggs production and their impact on egg characteristics during storage :
|b doktorska disertacija /
|c Marinko petrović ; voditelj dr. H. Medić i dr. H. Mazija.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b [s.n.],
|c 2012.
|
300 |
|
|
|a 125 str. :
|b ilustr. ;
|c 30 cm +
|e CD ROM
|
500 |
|
|
|a Prehrambeno-biotehnološki fakultet
|
500 |
|
|
|a Prehrambena tehnologija
|
500 |
|
|
|a Datum obrane: 03.02.2012.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 113-125
|
504 |
|
|
|a Kazalo
|
653 |
|
|
|a optimizacija
|
653 |
|
|
|a proizvodnja jaja
|
653 |
|
|
|a sastav masnih kiselina
|
653 |
|
|
|a omjer ω-6/ω-3
|
700 |
1 |
|
|a Medić, Helga
|
700 |
1 |
|
|a Mazija, Hrvoje
|
OWN |
|
|
|a PBF
|
876 |
|
|
|a 10D/12
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|