Optimizacija proizvodnje konzumnih jaja obogaćenih s omega-3masnim kiselinama te njihov utjecaj na karakteristike jaja tijekom čuvanja = Optimatization of omega-3fatty acid enriched eggs production and their impact on egg characteristics during storage
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/pbf.ZAG01000557611/Similar |
---|---|
Glavni autor: | Petrović, Marinko (-) |
Ostali autori: | Medić, Helga (-), Mazija, Hrvoje |
Vrsta građe: | Knjiga |
Jezik: | hrv |
Impresum: |
Zagreb :
[s.n.],
2012.
|
Predmet: |
APA stil citiranja
Petrović, M., Medić, H., & Mazija, H. (2012). Optimizacija proizvodnje konzumnih jaja obogaćenih s omega-3masnim kiselinama te njihov utjecaj na karakteristike jaja tijekom čuvanja = Optimatization of omega-3fatty acid enriched eggs production and their impact on egg characteristics during storage: Optimizacija proizvodnje konzumnih jaja obogaćenih s omega-3masnim kiselinama te njihov utjecaj na karakteristike jaja tijekom čuvanja = Optimatization of omega-3fatty acid enriched eggs production and their impact on egg characteristics during storage : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.].
Chicago stil citiranjaPetrović, Marinko, Helga Medić, and Hrvoje Mazija. Optimizacija proizvodnje konzumnih jaja obogaćenih s omega-3masnim kiselinama te njihov utjecaj na karakteristike jaja tijekom čuvanja = Optimatization of omega-3fatty acid enriched eggs production and their impact on egg characteristics during storage: Optimizacija proizvodnje konzumnih jaja obogaćenih s omega-3masnim kiselinama te njihov utjecaj na karakteristike jaja tijekom čuvanja = Optimatization of omega-3fatty acid enriched eggs production and their impact on egg characteristics during storage : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.], 2012.
MLA stil citiranjaPetrović, Marinko, Helga Medić, and Hrvoje Mazija. Optimizacija proizvodnje konzumnih jaja obogaćenih s omega-3masnim kiselinama te njihov utjecaj na karakteristike jaja tijekom čuvanja = Optimatization of omega-3fatty acid enriched eggs production and their impact on egg characteristics during storage: Optimizacija proizvodnje konzumnih jaja obogaćenih s omega-3masnim kiselinama te njihov utjecaj na karakteristike jaja tijekom čuvanja = Optimatization of omega-3fatty acid enriched eggs production and their impact on egg characteristics during storage : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.], 2012.