Optimizacija proizvodnje konzumnih jaja obogaćenih s omega-3masnim kiselinama te njihov utjecaj na karakteristike jaja tijekom čuvanja = Optimatization of omega-3fatty acid enriched eggs production and their impact on egg characteristics during storage

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/pbf.ZAG01000557611/Similar
Glavni autor: Petrović, Marinko (-)
Ostali autori: Medić, Helga (-), Mazija, Hrvoje
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : [s.n.], 2012.
Predmet:

APA stil citiranja

Petrović, M., Medić, H., & Mazija, H. (2012). Optimizacija proizvodnje konzumnih jaja obogaćenih s omega-3masnim kiselinama te njihov utjecaj na karakteristike jaja tijekom čuvanja = Optimatization of omega-3fatty acid enriched eggs production and their impact on egg characteristics during storage: Optimizacija proizvodnje konzumnih jaja obogaćenih s omega-3masnim kiselinama te njihov utjecaj na karakteristike jaja tijekom čuvanja = Optimatization of omega-3fatty acid enriched eggs production and their impact on egg characteristics during storage : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.].

Chicago stil citiranja

Petrović, Marinko, Helga Medić, and Hrvoje Mazija. Optimizacija proizvodnje konzumnih jaja obogaćenih s omega-3masnim kiselinama te njihov utjecaj na karakteristike jaja tijekom čuvanja = Optimatization of omega-3fatty acid enriched eggs production and their impact on egg characteristics during storage: Optimizacija proizvodnje konzumnih jaja obogaćenih s omega-3masnim kiselinama te njihov utjecaj na karakteristike jaja tijekom čuvanja = Optimatization of omega-3fatty acid enriched eggs production and their impact on egg characteristics during storage : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.], 2012.

MLA stil citiranja

Petrović, Marinko, Helga Medić, and Hrvoje Mazija. Optimizacija proizvodnje konzumnih jaja obogaćenih s omega-3masnim kiselinama te njihov utjecaj na karakteristike jaja tijekom čuvanja = Optimatization of omega-3fatty acid enriched eggs production and their impact on egg characteristics during storage: Optimizacija proizvodnje konzumnih jaja obogaćenih s omega-3masnim kiselinama te njihov utjecaj na karakteristike jaja tijekom čuvanja = Optimatization of omega-3fatty acid enriched eggs production and their impact on egg characteristics during storage : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.], 2012.