|
|
|
|
LEADER |
01180nam a2200337 u 4500 |
001 |
ZAG01000578385 |
003 |
HR-ZaZAG |
005 |
20140512141532.0 |
008 |
140512s2013 ci af r 001 0dhrv d |
035 |
|
|
|a (HR-ZaZAG)000578385
|
040 |
|
|
|a HR-ZaPBF
|b hrv
|c HR-ZaPBF
|e ppiak
|
100 |
1 |
|
|a Belščak-Cvitanović, Ana
|
245 |
1 |
0 |
|a Utjecaj dodatka polifenolnih ekstrakata biljnog podrijetla na funkcionalna svojstva čokolade = The effect of addition of plant derived polyphenolic extracts on functional properties of chocolate :
|b doktorska disertacija /
|c Ana Belščak-Cvitanović ; voditelj D. Komes.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b [s.n.],
|c 2013.
|
300 |
|
|
|a 257 str. :
|b ilustr. ;
|c 30 cm +
|e CD ROM
|
500 |
|
|
|a Prehrambeno-biotehnološki fakultet
|
500 |
|
|
|a Prehrambena tehnologija
|
500 |
|
|
|a Datum obrane: 13.12.2013.:
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 236-257
|
504 |
|
|
|a Kazalo
|
653 |
|
|
|a antioksidansi
|
653 |
|
|
|a citotoksičnost
|
653 |
|
|
|a funkcionalna čokolada
|
653 |
|
|
|a mikroinkapsulacija
|
653 |
|
|
|a polifenoli
|
700 |
1 |
|
|a Komes, Dražnka
|
OWN |
|
|
|a PBF
|
876 |
|
|
|a 2D/13
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|