Utjecaj dodatka polifenolnih ekstrakata biljnog podrijetla na funkcionalna svojstva čokolade = The effect of addition of plant derived polyphenolic extracts on functional properties of chocolate

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/pbf.ZAG01000578385/Details
Glavni autor: Belščak-Cvitanović, Ana (-)
Ostali autori: Komes, Dražnka (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : [s.n.], 2013.
Predmet:
LEADER 01180nam a2200337 u 4500
001 ZAG01000578385
003 HR-ZaZAG
005 20140512141532.0
008 140512s2013 ci af r 001 0dhrv d
035 |a (HR-ZaZAG)000578385 
040 |a HR-ZaPBF  |b hrv  |c HR-ZaPBF  |e ppiak 
100 1 |a Belščak-Cvitanović, Ana 
245 1 0 |a Utjecaj dodatka polifenolnih ekstrakata biljnog podrijetla na funkcionalna svojstva čokolade = The effect of addition of plant derived polyphenolic extracts on functional properties of chocolate :  |b doktorska disertacija /  |c Ana Belščak-Cvitanović ; voditelj D. Komes. 
260 |a Zagreb :  |b [s.n.],  |c 2013. 
300 |a 257 str. :  |b ilustr. ;  |c 30 cm +  |e CD ROM 
500 |a Prehrambeno-biotehnološki fakultet 
500 |a Prehrambena tehnologija 
500 |a Datum obrane: 13.12.2013.: 
504 |a Bibliografija: str. 236-257 
504 |a Kazalo 
653 |a antioksidansi 
653 |a citotoksičnost 
653 |a funkcionalna čokolada 
653 |a mikroinkapsulacija 
653 |a polifenoli 
700 1 |a Komes, Dražnka 
OWN |a PBF 
876 |a 2D/13 
886 0 |2 unimarc