Utjecaj koncentrata proteina sirutke na viskoznost jogurta, acidofila te acidofilnog jogurta

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000193913/Details
Matična publikacija: Mljekarstvo
46 (1996), 2 ; str. 91-100
Glavni autor: Marić, Olivera (-)
Ostali autori: Carić, Marija (-), Božanić, Rajka, Tratnik, Ljubica
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
LEADER 01181caa a2200349 ir4500
001 NSK01000193913
003 HR-ZaNSK
005 20160621151433.0
008 970708s1996 ci ||| ||hrv
015 |a HP96-1357  |2 HR 
035 |9 (HR-ZaNSK)194123 
035 |9 (HR-ZaNSK)970708106 
035 |a (HR-ZaNSK)000193913 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
080 |a 637.146.3  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Marić, Olivera 
245 1 0 |a Utjecaj koncentrata proteina sirutke na viskoznost jogurta, acidofila te acidofilnog jogurta /  |c Olivera Marić, Marija Carić, Rajka Božanić i Ljubica Tratnik. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 23 jed 
504 |a Summary 
650 7 |a Mliječni proizvodi  |x Viskoznost  |2 nskps 
650 7 |a Sirutka  |2 nskps 
650 7 |a Proteini  |2 nskps 
700 1 |a Carić, Marija 
700 1 |a Božanić, Rajka 
700 1 |a Tratnik, Ljubica 
773 0 |t Mljekarstvo  |x 0026-704X  |g 46 (1996), 2 ; str. 91-100  |w nsk.(HR-ZaNSK)000011964 
932 |a da  |b znanstveni rad 
981 |p CRO  |z B1-3/96 
998 |c dkro9801  |c dkri9808  |c ikak9809  |c rjkp9809  |c sdip160621 
886 0 |2 unimarc  |b 00898iaa2 2200253 450