Sensory evaluation of shelf-stable cereal Amaranth-based products during storage

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000217393/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
35 (1997), 2 ; str. 133-137
Glavni autor: Hozova, Bernadetta (-)
Ostali autori: Valik, L'ubomir (-), Zemanovič, Jaroslav
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
LEADER 01074caa a2200313 ir4500
001 NSK01000217393
003 HR-ZaNSK
005 20070917162002.0
008 980625s1997 ci ||| ||eng
015 |a HP97-3736  |2 HR 
035 |9 (HR-ZaNSK)217621 
035 |9 (HR-ZaNSK)980625011 
035 |a (HR-ZaNSK)000217393 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a eng  |b hrv 
080 |a 664.68.016 
100 1 |a Hozova, Bernadetta 
245 1 0 |a Sensory evaluation of shelf-stable cereal Amaranth-based products during storage /  |c Bernadetta Hozova, L'ubomir Valik, Jaroslav Zemanovič. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 11 jed. 
504 |a Sažetak 
650 7 |a Pekarski proizvodi  |x Skladištenje  |2 nskps 
700 1 |a Valik, L'ubomir 
700 1 |a Zemanovič, Jaroslav 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 35 (1997), 2 ; str. 133-137  |w nsk.(HR-ZaNSK)000174173 
932 |a da  |b stručni rad 
981 |p CRO  |z B4-6/97 
998 |a trio9806  |a tomp9812  |c ikak9904  |c sbno9911 
886 0 |2 unimarc  |b 00830naa2 2200241 450