Usporedba instrumentalnih i senzorskih metoda za analizu kakvoće gruša fermentiranih mliječnih napitaka
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000310951/Similar |
---|---|
Matična publikacija: |
Mljekarstvo 51 (2001), 2 ; str. 91-104 |
Glavni autor: | Hardi, Jovica (-) |
Ostali autori: | Slačanac, Vedran (-), Vlainić, Mato |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: |
APA stil citiranja
Hardi, J., Slačanac, V., & Vlainić, M. (2001). Usporedba instrumentalnih i senzorskih metoda za analizu kakvoće gruša fermentiranih mliječnih napitaka: Usporedba instrumentalnih i senzorskih metoda za analizu kakvoće gruša fermentiranih mliječnih napitaka. Mljekarstvo, p. 1.
Chicago stil citiranjaHardi, Jovica, Vedran Slačanac, and Mato Vlainić. "Usporedba instrumentalnih i senzorskih metoda za analizu kakvoće gruša fermentiranih mliječnih napitaka: Usporedba instrumentalnih i senzorskih metoda za analizu kakvoće gruša fermentiranih mliječnih napitaka." 2001: 1.
MLA stil citiranjaHardi, Jovica, Vedran Slačanac, and Mato Vlainić. "Usporedba instrumentalnih i senzorskih metoda za analizu kakvoće gruša fermentiranih mliječnih napitaka: Usporedba instrumentalnih i senzorskih metoda za analizu kakvoće gruša fermentiranih mliječnih napitaka." 2001: 1.