Usporedba instrumentalnih i senzorskih metoda za analizu kakvoće gruša fermentiranih mliječnih napitaka

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000310951/Similar
Matična publikacija: Mljekarstvo
51 (2001), 2 ; str. 91-104
Glavni autor: Hardi, Jovica (-)
Ostali autori: Slačanac, Vedran (-), Vlainić, Mato
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:

APA stil citiranja

Hardi, J., Slačanac, V., & Vlainić, M. (2001). Usporedba instrumentalnih i senzorskih metoda za analizu kakvoće gruša fermentiranih mliječnih napitaka: Usporedba instrumentalnih i senzorskih metoda za analizu kakvoće gruša fermentiranih mliječnih napitaka. Mljekarstvo, p. 1.

Chicago stil citiranja

Hardi, Jovica, Vedran Slačanac, and Mato Vlainić. "Usporedba instrumentalnih i senzorskih metoda za analizu kakvoće gruša fermentiranih mliječnih napitaka: Usporedba instrumentalnih i senzorskih metoda za analizu kakvoće gruša fermentiranih mliječnih napitaka." 2001: 1.

MLA stil citiranja

Hardi, Jovica, Vedran Slačanac, and Mato Vlainić. "Usporedba instrumentalnih i senzorskih metoda za analizu kakvoće gruša fermentiranih mliječnih napitaka: Usporedba instrumentalnih i senzorskih metoda za analizu kakvoće gruša fermentiranih mliječnih napitaka." 2001: 1.