Istraživanje mogućnosti aromatizacije topljenih sireva koncentratom arome sira ementalera
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000353756/Details |
---|---|
Matična publikacija: |
Znanost i praksa u poljoprivredi i prehrambenoj tehnologiji 20 (1990), 5 ; str. 610-629 |
Glavni autor: | Hardi, Jovica (-) |
Ostali autori: | Novaković, Predrag, inženjer prehrambene biotehnologije (-), Folivarski, Koraljka |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | hrv |
LEADER | 00963caa a2200265 ir4500 | ||
---|---|---|---|
001 | NSK01000353756 | ||
003 | HR-ZaNSK | ||
008 | 920227s1990 ci ||| ||hrv | ||
035 | |9 (HR-ZaNSK)354166 | ||
035 | |9 (HR-ZaNSK)920227147 | ||
035 | |a (HR-ZaNSK)000353756 | ||
040 | |a HR-ZaNSK |b hrv |c HR-ZaNSK |e ppiak | ||
041 | 0 | |a hrv |b eng | |
080 | |a 637.338.4 | ||
100 | 1 | |a Hardi, Jovica | |
245 | 1 | 0 | |a Istraživanje mogućnosti aromatizacije topljenih sireva koncentratom arome sira ementalera / |c Jovica Hardi, Predrag Novaković, Koraljka Folivarski. |
300 | |b Ilustr. | ||
504 | |a Bibliografija: 5 jed. | ||
504 | |a Summary | ||
700 | 1 | |a Novaković, Predrag, |c inženjer prehrambene biotehnologije | |
700 | 1 | |a Folivarski, Koraljka | |
773 | 0 | |t Znanost i praksa u poljoprivredi i prehrambenoj tehnologiji |x 0352-1346 |g 20 (1990), 5 ; str. 610-629 |w nsk.(HR-ZaNSK)000000496 | |
932 | |b znanstveni rad | ||
981 | |p CRO | ||
886 | 0 | |2 unimarc |b 00665naa2 2200193 450 |