Primjena HACCP sustava u proizvodnji sladoleda

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000492620/Details
Glavni autor: Srček, Maja (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : M. Srček, 2003.
LEADER 01061nam a2200301 i 4500
001 NSK01000492620
003 HR-ZaNSK
008 030811s2003 ci a m 000 0 hrv
035 |9 (HR-ZaNSK)493416 
035 |9 (HR-ZaNSK)430811044 
035 |a (HR-ZaNSK)000492620 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 663.674(043.2) 
100 1 |a Srček, Maja 
245 1 0 |a Primjena HACCP sustava u proizvodnji sladoleda :  |b magistarski (stručni) rad /  |c Maja Srček. 
260 |a Zagreb :  |b M. Srček,  |c 2003.  |e ([s. l. :  |f s. n.]) 
300 |a 50 listova :  |b ilustr. u bojama ;  |c 30 cm. 
500 |a Na vrhu nasl. str.: Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu 
502 |a Vet. fak., Zagreb, 2003 
504 |a Bibliografija: listovi 44-47 
504 |a Summary: Implementation of HACCP quality control in industrial ice-creame production 
981 |p CRO  |r HRB2003 
998 |n DCR  |m vhop0308  |c sdio0310 
852 4 |j DCR-ZG-291/03 
876 |e DCR  |a 291/2003 
886 0 |2 unimarc  |b 00855nam0 2200241 450