Ispitivanje reoloških svojstava tekućeg jogurta tijekom dugotrajnijeg čuvanja primjenom metode dinamičkog oscilacijskog testa

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000532108/Similar
Matična publikacija: Mljekarstvo
53 (2003), 3 ; str. 211-226
Glavni autor: Vilušić, Milica (-)
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:

APA stil citiranja

Vilušić, M. (2003). Ispitivanje reoloških svojstava tekućeg jogurta tijekom dugotrajnijeg čuvanja primjenom metode dinamičkog oscilacijskog testa: Ispitivanje reoloških svojstava tekućeg jogurta tijekom dugotrajnijeg čuvanja primjenom metode dinamičkog oscilacijskog testa. Mljekarstvo, p. 3.

Chicago stil citiranja

Vilušić, Milica. "Ispitivanje reoloških svojstava tekućeg jogurta tijekom dugotrajnijeg čuvanja primjenom metode dinamičkog oscilacijskog testa: Ispitivanje reoloških svojstava tekućeg jogurta tijekom dugotrajnijeg čuvanja primjenom metode dinamičkog oscilacijskog testa." 2003: 3.

MLA stil citiranja

Vilušić, Milica. "Ispitivanje reoloških svojstava tekućeg jogurta tijekom dugotrajnijeg čuvanja primjenom metode dinamičkog oscilacijskog testa: Ispitivanje reoloških svojstava tekućeg jogurta tijekom dugotrajnijeg čuvanja primjenom metode dinamičkog oscilacijskog testa." 2003: 3.