|
|
|
|
LEADER |
01405cam a2200361 i 4500 |
001 |
NSK01000555975 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20170502201411.0 |
008 |
050325s2005 ci a rm 000 0 hrv |
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)556928
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)450325092
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000555975
|
040 |
|
|
|a HR SVKRI
|b hrv
|c HR SVKRI
|d HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 633.11(043.3)
|2 MRF 1998.
|
080 |
|
|
|a 664.641.12(043.3)
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Horvat, Daniela
|
245 |
1 |
0 |
|a Kvantifikacija bjelančevina glutena RP-HPLC metodom i procjena njihovog utjecaja na pekarsku kakvoću OS kultivara pšenice :
|b doktorski rad /
|c Daniela Horvat.
|
260 |
|
|
|a Osijek :
|b D. Horvat,
|c 2005.
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
300 |
|
|
|a 91 list :
|b graf. prikazi ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Na vrhu nasl. str.: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku.
|
502 |
|
|
|a Prehr.-tehn. fak., Osijek, 2005.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 79-90.
|
504 |
|
|
|a Summary.
|
650 |
|
7 |
|a Pšenica
|x Pekarska kvaliteta
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Brašno
|x Gluten
|x Pekarska kakvoća
|2 nskps
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB2005
|
998 |
|
|
|f JZKA0503
|f pper0504
|f VŠPR0504
|m vško0511
|n DCD
|
856 |
4 |
1 |
|3 Digitalna verzija disertacije
|u https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:379385
|
852 |
4 |
|
|j DCD-OS-328/05
|
876 |
|
|
|e DCD
|a 328/2005
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 01132nam0 2200313 450
|