Kvantifikacija bjelančevina glutena RP-HPLC metodom i procjena njihovog utjecaja na pekarsku kakvoću OS kultivara pšenice

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000555975/Details
Glavni autor: Horvat, Daniela (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Osijek : D. Horvat, 2005.
Predmet:
Online pristup: Digitalna verzija disertacije
LEADER 01405cam a2200361 i 4500
001 NSK01000555975
003 HR-ZaNSK
005 20170502201411.0
008 050325s2005 ci a rm 000 0 hrv
035 |9 (HR-ZaNSK)556928 
035 |9 (HR-ZaNSK)450325092 
035 |a (HR-ZaNSK)000555975 
040 |a HR SVKRI  |b hrv  |c HR SVKRI  |d HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 633.11(043.3)  |2 MRF 1998. 
080 |a 664.641.12(043.3)  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Horvat, Daniela 
245 1 0 |a Kvantifikacija bjelančevina glutena RP-HPLC metodom i procjena njihovog utjecaja na pekarsku kakvoću OS kultivara pšenice :  |b doktorski rad /  |c Daniela Horvat. 
260 |a Osijek :  |b D. Horvat,  |c 2005.  |e ([s. l. :  |f s. n.]) 
300 |a 91 list :  |b graf. prikazi ;  |c 30 cm. 
500 |a Na vrhu nasl. str.: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku. 
502 |a Prehr.-tehn. fak., Osijek, 2005. 
504 |a Bibliografija: listovi 79-90. 
504 |a Summary. 
650 7 |a Pšenica  |x Pekarska kvaliteta  |2 nskps 
650 7 |a Brašno  |x Gluten  |x Pekarska kakvoća  |2 nskps 
981 |p CRO  |r HRB2005 
998 |f JZKA0503  |f pper0504  |f VŠPR0504  |m vško0511  |n DCD 
856 4 1 |3 Digitalna verzija disertacije  |u https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:379385 
852 4 |j DCD-OS-328/05 
876 |e DCD  |a 328/2005 
886 0 |2 unimarc  |b 01132nam0 2200313 450