Promjena udjela masnih kiselina tijekom fermentacije kozjeg i kravljeg mlijeka ABT-2 kulturom

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000618447/Similar
Matična publikacija: Mljekarstvo
55 (2005), 2 ; str. 113-124
Glavni autor: Slačanac, Vedran (-)
Ostali autori: Hardi, Jovica (-), Pavlović, Hrvoje, prehrambeni tehnolog, Vlainić, Mato, Lučan Čolić, Mirela
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:

APA stil citiranja

Slačanac, V., Hardi, J., Pavlović, H., Vlainić, M., & Lučan Čolić, M. (2005). Promjena udjela masnih kiselina tijekom fermentacije kozjeg i kravljeg mlijeka ABT-2 kulturom: Promjena udjela masnih kiselina tijekom fermentacije kozjeg i kravljeg mlijeka ABT-2 kulturom. Mljekarstvo, p. 5.

Chicago stil citiranja

Slačanac, Vedran, Jovica Hardi, Hrvoje Pavlović, Mato Vlainić, and Mirela Lučan Čolić. "Promjena udjela masnih kiselina tijekom fermentacije kozjeg i kravljeg mlijeka ABT-2 kulturom: Promjena udjela masnih kiselina tijekom fermentacije kozjeg i kravljeg mlijeka ABT-2 kulturom." 2005: 5.

MLA stil citiranja

Slačanac, Vedran, et al. "Promjena udjela masnih kiselina tijekom fermentacije kozjeg i kravljeg mlijeka ABT-2 kulturom: Promjena udjela masnih kiselina tijekom fermentacije kozjeg i kravljeg mlijeka ABT-2 kulturom." 2005: 5.