Promjena udjela masnih kiselina tijekom fermentacije kozjeg i kravljeg mlijeka ABT-2 kulturom
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000618447/Similar |
---|---|
Matična publikacija: |
Mljekarstvo 55 (2005), 2 ; str. 113-124 |
Glavni autor: | Slačanac, Vedran (-) |
Ostali autori: | Hardi, Jovica (-), Pavlović, Hrvoje, prehrambeni tehnolog, Vlainić, Mato, Lučan Čolić, Mirela |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: |
APA stil citiranja
Slačanac, V., Hardi, J., Pavlović, H., Vlainić, M., & Lučan Čolić, M. (2005). Promjena udjela masnih kiselina tijekom fermentacije kozjeg i kravljeg mlijeka ABT-2 kulturom: Promjena udjela masnih kiselina tijekom fermentacije kozjeg i kravljeg mlijeka ABT-2 kulturom. Mljekarstvo, p. 5.
Chicago stil citiranjaSlačanac, Vedran, Jovica Hardi, Hrvoje Pavlović, Mato Vlainić, and Mirela Lučan Čolić. "Promjena udjela masnih kiselina tijekom fermentacije kozjeg i kravljeg mlijeka ABT-2 kulturom: Promjena udjela masnih kiselina tijekom fermentacije kozjeg i kravljeg mlijeka ABT-2 kulturom." 2005: 5.
MLA stil citiranjaSlačanac, Vedran, et al. "Promjena udjela masnih kiselina tijekom fermentacije kozjeg i kravljeg mlijeka ABT-2 kulturom: Promjena udjela masnih kiselina tijekom fermentacije kozjeg i kravljeg mlijeka ABT-2 kulturom." 2005: 5.