|
|
|
|
LEADER |
00996cam a2200241 i 4500 |
001 |
NSK01000625368 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20070228111208.0 |
008 |
070213s2006 ci a m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)626699
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000625368
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
080 |
|
|
|a 664.66.037(043.2)
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Mihaljević-Herman, Vesna
|
245 |
1 |
0 |
|a Praćenje kvalitete zamrznutog ambalažiranog pekarskog proizvoda tijekom skladištenja :
|b magistarski rad /
|c Vesna Mihaljević-Herman.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b V. Mihaljević-Herman ,
|c 2006.
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
300 |
|
|
|a 146 listova :
|b graf. prikazi u bojama ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Na vrhu nasl. str.: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu
|
502 |
|
|
|a Prehr.-biotehn. fak., Zagreb, 2006
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 135-142
|
504 |
|
|
|a Summary: Monitoring the quality of frozen packed bakery products during storage
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB2006
|