|
|
|
|
LEADER |
01228cam a2200301 i 4500 |
001 |
NSK01000649118 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20080214135753.0 |
007 |
ta |
008 |
071116s2007 ci a m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)651021
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000649118
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
080 |
|
|
|a 664.746-11(043.3)
|2 MRF 1998.
|
080 |
|
|
|a 664.641.12.016(043.3)
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Đugum, Jelena
|
245 |
1 |
0 |
|a Utjecaj uvjeta ekstruzije na fizikalno-kemijska svojstva pšeničnog brašna :
|b disertacija /
|c Jelena Đugum ; [mentor Duška Ćurić].
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b J. Đugum ,
|c 2007.
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
300 |
|
|
|a 136 listova :
|b ilustr. u bojama, graf. prikazi (pretežno u bojama) ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Na vrhu nasl. str.: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu
|
502 |
|
|
|a Prehr.-bitehn. fak., Zagreb, 2007.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 127-136
|
504 |
|
|
|a Summary: Influence of extrusion cooking on physico-chemical properties of wheat flour
|
650 |
|
7 |
|a Pšenično brašno
|x Kvaliteta
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Ekstruzija
|x Prehrambena industija
|x Kemijske reakcije
|2 nskps
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB2007
|
998 |
|
|
|m vško0711
|