Utjecaj uvjeta ekstruzije na fizikalno-kemijska svojstva pšeničnog brašna

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000649118/Details
Glavni autor: Đugum, Jelena (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : J. Đugum, 2007.
Predmet:
LEADER 01228cam a2200301 i 4500
001 NSK01000649118
003 HR-ZaNSK
005 20080214135753.0
007 ta
008 071116s2007 ci a m 000 0 hrv
035 |9 (HR-ZaNSK)651021 
035 |a (HR-ZaNSK)000649118 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
080 |a 664.746-11(043.3)  |2 MRF 1998. 
080 |a 664.641.12.016(043.3)  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Đugum, Jelena 
245 1 0 |a Utjecaj uvjeta ekstruzije na fizikalno-kemijska svojstva pšeničnog brašna :  |b disertacija /  |c Jelena Đugum ; [mentor Duška Ćurić]. 
260 |a Zagreb :  |b J. Đugum ,  |c 2007.  |e ([s. l. :  |f s. n.]) 
300 |a 136 listova :  |b ilustr. u bojama, graf. prikazi (pretežno u bojama) ;  |c 30 cm. 
500 |a Na vrhu nasl. str.: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu 
502 |a Prehr.-bitehn. fak., Zagreb, 2007. 
504 |a Bibliografija: listovi 127-136 
504 |a Summary: Influence of extrusion cooking on physico-chemical properties of wheat flour 
650 7 |a Pšenično brašno  |x Kvaliteta  |2 nskps 
650 7 |a Ekstruzija  |x Prehrambena industija  |x Kemijske reakcije  |2 nskps 
981 |p CRO  |r HRB2007 
998 |m vško0711