Optimiranje proizvodnje probiotičkog svježeg sira od kozjeg i kravljeg mlijeka

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000655727/Details
Matična publikacija: Mljekarstvo
56 (2006), 2 ; str. 107-118
Glavni autor: Drgalić, Ida (-)
Ostali autori: Tratnik, Ljubica (-), Božanić, Rajka, Koruga, Sandra
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
LEADER 00967caa a2200301 ir4500
001 NSK01000655727
003 HR-ZaNSK
005 20090415120758.0
007 ta
008 080211s2006 ci ||| ||hrv
035 |9 (HR-ZaNSK)657785 
035 |a (HR-ZaNSK)000655727 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
042 |a croatica 
080 |a 637.352 
100 1 |a Drgalić, Ida 
245 1 0 |a Optimiranje proizvodnje probiotičkog svježeg sira od kozjeg i kravljeg mlijeka /  |c Ida Drgalić, Ljubica Tratnik, Rajka Božanić, Sandra Koruga. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 17 jed 
504 |a Summary 
650 7 |a Svježi sir  |x Proizvodnja  |x Probiotičke bakterije  |2 nskps 
700 1 |a Tratnik, Ljubica 
700 1 |a Božanić, Rajka 
700 1 |a Koruga, Sandra 
773 0 |t Mljekarstvo  |x 0026-704X  |g 56 (2006), 2 ; str. 107-118  |w nsk.(HR-ZaNSK)000011964 
981 |b B04/06  |p CRO 
998 |a trio0802  |a lukp080225