Aluminium and aroma compound concentration in beer during storage at different temperatures

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000661098/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
44 (2006), 4 ; str. 499-505
Glavni autor: Ivušić, Franjo (-)
Ostali autori: Soldo Gjeldum, Marija (-), Nemet, Zvonimir, inženjer prehrambene tehnologije, Gracin, Leo, Marić, Vladimir, tehnolog
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
LEADER 01110caa a2200301 ir4500
001 NSK01000661098
003 HR-ZaNSK
005 20101116111539.0
007 ta
008 080403s2006 ci ||| ||eng
035 |9 (HR-ZaNSK)663276 
035 |a (HR-ZaNSK)000661098 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
080 |a 663.4:621.642.11  |2 MRF 1998. 
080 |a 546.62:663.4  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Ivušić, Franjo 
245 1 0 |a Aluminium and aroma compound concentration in beer during storage at different temperatures /  |c Franjo Ivušić, Marija Soldo Gjeldum, Zvonimir Nemet, Leo Gracin and Vladimir Marić. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 24 jed 
650 7 |a Pivo  |x Aluminij  |x Aroma  |x Utjecaj  |2 nskps 
700 1 |a Soldo Gjeldum, Marija 
700 1 |a Nemet, Zvonimir,  |c inženjer prehrambene tehnologije 
700 1 |a Gracin, Leo 
700 1 |a Marić, Vladimir,  |c tehnolog 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 44 (2006), 4 ; str. 499-505  |w nsk.(HR-ZaNSK)000174173 
981 |b B12/06 
998 |a dalo080403  |a radp080502  |c mzoo101116