Ispitivanje utjecaja različitog načina zakiseljavanja i dodataka karboksimetilceluloze na parametre kakvoće svježih i zamrzavanih kruhova

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000676477/Details
Glavni autor: Koceva Komlenić, Daliborka (-)
Vrsta građe: CD-ROM
Jezik: hrv
Impresum: Osijek : D. Koceva Komlenić, 2007.
Predmet:
LEADER 01533cam a2200361 ir4500
001 NSK01000676477
003 HR-ZaNSK
005 20090109123552.0
006 m d
007 coocg ---aaaaa
008 080923s2008 ci m 000 0 hrv
035 |9 (HR-ZaNSK)678848 
035 |a (HR-ZaNSK)000676477 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
080 |a 664.654(043.3)  |2 MRF 1998. 
080 |a 664.64.016(043.3)  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Koceva Komlenić, Daliborka 
245 1 0 |a Ispitivanje utjecaja različitog načina zakiseljavanja i dodataka karboksimetilceluloze na parametre kakvoće svježih i zamrzavanih kruhova  |h [Elektronička građa] :  |b doktorski rad /  |c Daliborka Koceva Komlenić ; [voditelj rada Žaneta Ugarčić-Hardi]. 
256 |a Tekstovni podaci 
260 |a Osijek :  |b D. Koceva Komlenić,  |c 2007.  |e ([s. l. :  |f s. n.]) 
300 |a 1 optički disk (CD-R) :  |b u bojama ;  |c 12 cm. 
500 |a Stv. nasl. s nasl. zaslona 
502 |a Prehr.-tehn. fak., Osijek, 2008. 
504 |a Bibliografija 
504 |a Summary 
530 |a Dostupno i u tiskanom obliku 
538 |a Zahtjevi sustava: Pentium 4; Windows XP; Adobe Reader; čitač CD-ROM-a 
650 7 |a Kruh  |x Proizvodnja  |2 nskps 
650 7 |a Pekarski proizvodi  |x Skladištenje  |2 nskps 
776 0 |t Ispitivanje utjecaja različitog načina zakiseljavanja i dodataka karboksimetilceluloze na parametre kakvoće svježih i zamrzavanih kruhova  |w nsk.(HR-ZaNSK)000676475 
981 |p CRO  |r HRB2008 
998 |m vško0809