A multidisciplinary approach to the characterisation of autochthonous Istrian olive (Olea europaea L.) varieties
Sažetak: Istarska se županija odlikuje dugom tradicijom maslinarstva i uljarstva te znatnom;;biološkom raznolikošću lokalnih genetskih resursa masline (Olea europaea L.). Maslinovo je;;ulje jedan od najvažnijih tipičnih prehrambenih proizvoda u Istri. S obzirom na trenutačnu;;tendenciju potrošača da...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000716982/Similar |
---|---|
Matična publikacija: |
Food technology and biotechnology 46 (2008), 4 ; str. 347-354 |
Glavni autor: | Poljuha, Danijela (-) |
Ostali autori: | Sladonja, Barbara (-), Brkić Bubola, Karolina, Radulović, Marina, Brščić, Kristina, Šetić, Elvino, Krapac, Marin, Milotić, Aldo |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Food technology and biotechnology |
APA stil citiranja
Poljuha, D., Sladonja, B., Brkić Bubola, K., Radulović, M., Brščić, K., Šetić, E., . . . Milotić, A. (2008). A multidisciplinary approach to the characterisation of autochthonous Istrian olive (Olea europaea L.) varieties: A multidisciplinary approach to the characterisation of autochthonous Istrian olive (Olea europaea L.) varieties. Food technology and biotechnology, p. 6.
Chicago stil citiranjaPoljuha, Danijela, Barbara Sladonja, Karolina Brkić Bubola, Marina Radulović, Kristina Brščić, Elvino Šetić, Marin Krapac, and Aldo Milotić. "A multidisciplinary approach to the characterisation of autochthonous Istrian olive (Olea europaea L.) varieties: A multidisciplinary approach to the characterisation of autochthonous Istrian olive (Olea europaea L.) varieties." 2008: 6.
MLA stil citiranjaPoljuha, Danijela, et al. "A multidisciplinary approach to the characterisation of autochthonous Istrian olive (Olea europaea L.) varieties: A multidisciplinary approach to the characterisation of autochthonous Istrian olive (Olea europaea L.) varieties." 2008: 6.