A multidisciplinary approach to the characterisation of autochthonous Istrian olive (Olea europaea L.) varieties

Sažetak: Istarska se županija odlikuje dugom tradicijom maslinarstva i uljarstva te znatnom;;biološkom raznolikošću lokalnih genetskih resursa masline (Olea europaea L.). Maslinovo je;;ulje jedan od najvažnijih tipičnih prehrambenih proizvoda u Istri. S obzirom na trenutačnu;;tendenciju potrošača da...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000716982/Similar
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
46 (2008), 4 ; str. 347-354
Glavni autor: Poljuha, Danijela (-)
Ostali autori: Sladonja, Barbara (-), Brkić Bubola, Karolina, Radulović, Marina, Brščić, Kristina, Šetić, Elvino, Krapac, Marin, Milotić, Aldo
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Food technology and biotechnology

APA stil citiranja

Poljuha, D., Sladonja, B., Brkić Bubola, K., Radulović, M., Brščić, K., Šetić, E., . . . Milotić, A. (2008). A multidisciplinary approach to the characterisation of autochthonous Istrian olive (Olea europaea L.) varieties: A multidisciplinary approach to the characterisation of autochthonous Istrian olive (Olea europaea L.) varieties. Food technology and biotechnology, p. 6.

Chicago stil citiranja

Poljuha, Danijela, Barbara Sladonja, Karolina Brkić Bubola, Marina Radulović, Kristina Brščić, Elvino Šetić, Marin Krapac, and Aldo Milotić. "A multidisciplinary approach to the characterisation of autochthonous Istrian olive (Olea europaea L.) varieties: A multidisciplinary approach to the characterisation of autochthonous Istrian olive (Olea europaea L.) varieties." 2008: 6.

MLA stil citiranja

Poljuha, Danijela, et al. "A multidisciplinary approach to the characterisation of autochthonous Istrian olive (Olea europaea L.) varieties: A multidisciplinary approach to the characterisation of autochthonous Istrian olive (Olea europaea L.) varieties." 2008: 6.