|
|
|
|
LEADER |
01030caa a2200301 ir4500 |
001 |
NSK01000718991 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20120828101714.0 |
007 |
ta |
008 |
091110s2008 ci ||| ||hrv |
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)721567
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000718991
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
080 |
|
|
|a 636/637
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Matijević, Bojan
|
245 |
1 |
0 |
|a Utjecaj različitih početnih koncentracija probiotičkih bakterija na fermentaciju slatke sirutke /
|c Bojan Matijević, Katarina Lisak, Rajka Božanić, Ljubica Tratnik.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 23 jed
|
504 |
|
|
|a Summary
|
653 |
|
0 |
|a Probiotici
|a Inokulum
|a Fermentacija
|a Sirutka
|a Titracijska kiselost
|
700 |
1 |
|
|a Lisak Jakopović, Katarina
|
700 |
1 |
|
|a Božanić, Rajka
|
700 |
1 |
|
|a Tratnik, Ljubica
|
773 |
0 |
|
|t Mljekarstvo
|x 0026-704X
|g 58 (2008), 4 ; str. 387-401
|w nsk.(HR-ZaNSK)000011964
|
981 |
|
|
|b B11/08
|p CRO
|
998 |
|
|
|a dalo091110
|c vol2o120828
|