|
|
|
|
LEADER |
01310nam a2200313 i 4500 |
001 |
NSK01000746617 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20110107151447.0 |
007 |
ta |
008 |
101021s2010 ci a m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000746617
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 634.75(043.3)
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Bursać Kovačević, Danijela
|
245 |
1 |
0 |
|a Utjecaj sorte, uzgoja i prerade na stabilnost polifenolnih spojeva i antioksidacijski kapacitet jagode :
|b disertacija /
|c Danijela Bursać Kovačević ; [mentor Branka Levaj].
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b D. Bursać Kovačević,
|c 2010.
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
300 |
|
|
|a 198 listova :
|b graf. prikazi (pretežno u bojama) ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Puni oblik imena autorice: Danijela Bursać Kovačević
|
500 |
|
|
|a Na vrhu nasl. str.: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu.
|
502 |
|
|
|a Prehr.-biotehn. fak., Zagreb, 2010.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 175-198.
|
504 |
|
|
|a Summary: The influence of cultivar, cultivation and processing on stability and antioxidant capacitiy in strawberry.
|
650 |
|
7 |
|a Jagoda
|x Sastav
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Jagoda
|x Antioksidansi
|2 nskps
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB2010
|
998 |
|
|
|m vško1010
|c sdio110107
|