A baking function depending upon storage condition and a type of flour

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000789675/Details
Matična publikacija: ACS. Agriculturae conspectus scientificus (Tisak)
74 (2009), 3 ; str. 243-247
Glavni autor: Miličević, Dijana, inženjerka prehrambenog inženjerstva (-)
Ostali autori: Selimović, Amel (-), Pešić, Tijana, Hodžić, Haris, Aljić, Mirna
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01252caa a2200313 i 4500
001 NSK01000789675
003 HR-ZaNSK
005 20120921111535.0
007 ta
008 111212s2009 ci | |||| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000789675 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 664  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Miličević, Dijana,  |c inženjerka prehrambenog inženjerstva 
245 1 2 |a A baking function depending upon storage condition and a type of flour /  |c Dijana Miličević, Amel Selimović, Tijana Pešić, Haris Hodžić, Mirna Aljić. 
300 |b Ilustr. 
500 |a 3rd International Congress of Technologists for Post-Harvest Technology, Stubičke Toplice, 18th and 20th November 2008 
504 |a Bibliografija: 7 jed. 
653 0 |a Brašno  |a Skladištenje  |a Kvaliteta brašna 
700 1 |a Selimović, Amel 
700 1 |a Pešić, Tijana 
700 1 |a Hodžić, Haris 
700 1 |a Aljić, Mirna 
773 0 |t ACS. Agriculturae conspectus scientificus (Tisak)  |x 1331-7768  |g 74 (2009), 3 ; str. 243-247 
981 |b B17/09  |p CRO 
998 |a rado111212  |c vol2o120921 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=73125  |y Elektronička verzija članka