|
|
|
|
LEADER |
01194caa a2200349 i 4500 |
001 |
NSK01000813698 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20120914134712.0 |
007 |
ta |
008 |
120827s2011 ci | |||| ||hrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000813698
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 636/637
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Hrković, Amina
|
245 |
1 |
0 |
|a Utjecaj kemijskog sastava ovčjeg mlijeka na kemijski sastav Livanjskog i Travničkog sira /
|c Amina Hrković, Aida Hodžić, Zlatan Sarić, Muhidin Hamamdžić, Mensur Vegara, Ermin Šaljić, Eva Juhas-Pašić.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 16 jed.
|
504 |
|
|
|a Summary
|
653 |
|
0 |
|a Sir
|a Ovčje mlijeko
|a Kemijski sastav
|
700 |
1 |
|
|a Hodžić, Aida
|
700 |
1 |
|
|a Sarić, Zlatan
|
700 |
1 |
|
|a Hamamdžić, Muhidin
|
700 |
1 |
|
|a Vegara, Mensur
|
700 |
1 |
|
|a Šaljić, Ermin
|
700 |
1 |
|
|a Juhas Pašić, Eva
|
773 |
0 |
|
|t Mljekarstvo
|x 0026-704X
|g 61 (2011), 2 ; str. 175-181
|
981 |
|
|
|b B06/11
|p CRO
|
998 |
|
|
|a tino120827
|
856 |
4 |
2 |
|u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=103078
|y Elektronička verzija članka
|