Određivanje sastava i udjela slobodnih masnih kiselina sira iz mišine te njegova fizikano-kemijska i senzorska svojstva

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000841866/Similar
Glavni autor: Tudor Kalit, Milna (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : M. Tudor Kalit, 2012.
Predmet:

APA stil citiranja

Tudor Kalit, M. (2012). Određivanje sastava i udjela slobodnih masnih kiselina sira iz mišine te njegova fizikano-kemijska i senzorska svojstva: Određivanje sastava i udjela slobodnih masnih kiselina sira iz mišine te njegova fizikano-kemijska i senzorska svojstva : doktorski rad. Zagreb: M. Tudor Kalit.

Chicago stil citiranja

Tudor Kalit, Milna. Određivanje sastava i udjela slobodnih masnih kiselina sira iz mišine te njegova fizikano-kemijska i senzorska svojstva: Određivanje sastava i udjela slobodnih masnih kiselina sira iz mišine te njegova fizikano-kemijska i senzorska svojstva : doktorski rad. Zagreb: M. Tudor Kalit, 2012.

MLA stil citiranja

Tudor Kalit, Milna. Određivanje sastava i udjela slobodnih masnih kiselina sira iz mišine te njegova fizikano-kemijska i senzorska svojstva: Određivanje sastava i udjela slobodnih masnih kiselina sira iz mišine te njegova fizikano-kemijska i senzorska svojstva : doktorski rad. Zagreb: M. Tudor Kalit, 2012.