Određivanje sastava i udjela slobodnih masnih kiselina sira iz mišine te njegova fizikano-kemijska i senzorska svojstva
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000841866/Similar |
---|---|
Glavni autor: | Tudor Kalit, Milna (-) |
Vrsta građe: | Knjiga |
Jezik: | hrv |
Impresum: |
Zagreb :
M. Tudor Kalit,
2012.
|
Predmet: |
APA stil citiranja
Tudor Kalit, M. (2012). Određivanje sastava i udjela slobodnih masnih kiselina sira iz mišine te njegova fizikano-kemijska i senzorska svojstva: Određivanje sastava i udjela slobodnih masnih kiselina sira iz mišine te njegova fizikano-kemijska i senzorska svojstva : doktorski rad. Zagreb: M. Tudor Kalit.
Chicago stil citiranjaTudor Kalit, Milna. Određivanje sastava i udjela slobodnih masnih kiselina sira iz mišine te njegova fizikano-kemijska i senzorska svojstva: Određivanje sastava i udjela slobodnih masnih kiselina sira iz mišine te njegova fizikano-kemijska i senzorska svojstva : doktorski rad. Zagreb: M. Tudor Kalit, 2012.
MLA stil citiranjaTudor Kalit, Milna. Određivanje sastava i udjela slobodnih masnih kiselina sira iz mišine te njegova fizikano-kemijska i senzorska svojstva: Određivanje sastava i udjela slobodnih masnih kiselina sira iz mišine te njegova fizikano-kemijska i senzorska svojstva : doktorski rad. Zagreb: M. Tudor Kalit, 2012.