|
|
|
|
LEADER |
01090caa a2200289 i 4500 |
001 |
NSK01000863167 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20140603132926.0 |
007 |
ta |
008 |
131122s2012 ci | |||| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000863167
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 664
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Xhabiri, Gafur
|
245 |
1 |
0 |
|a Influence of mixed rice bran in the rheological characteristics of dough and quality of bread /
|c Gafur Xhabiri, Ibrahim Hoxha, Abdyl Sinani, Majlinda Sana.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 22 jed.
|
653 |
|
0 |
|a Rižine mekinje
|a Dijetalna vlakna
|a Reološka svojstva
|a Kruh
|a Specifični volumen
|
700 |
1 |
|
|a Hoxha, Ibrahim
|
700 |
1 |
|
|a Sinani, Abdyl
|
700 |
1 |
|
|a Sana, Majlinda
|
773 |
0 |
|
|t Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
|x 1847-3423
|g 7 (2012), 3/4 ; str. 167-171
|
981 |
|
|
|b B10/12
|p CRO
|
998 |
|
|
|a sapo131122
|
856 |
4 |
2 |
|u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=139923
|y Elektronička verzija članka
|