|
|
|
|
LEADER |
01039naa a2200313 i 4500 |
001 |
NSK01000885069 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20141124092056.0 |
007 |
ta |
008 |
140410s2013 ci | |0|| ||hrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000885069
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 636/639
|2 MRF 2011.
|
080 |
|
|
|a 578/579
|2 MRF 2011.
|
100 |
1 |
|
|a Perši, Nina
|
245 |
1 |
0 |
|a Karakterizacija fizikalno-kemijskih svojstava najzastupljenijih domaćih tradicionalnih mesnih proizvoda /
|c Nina Perši, Jelka Pleadin, Dragan Kovačević, Dinka Milić.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 24 jed.
|
504 |
|
|
|a Summary
|
653 |
|
0 |
|a Mesni proizvodi
|a Tradicionalna proizvodnja
|a Fizikalno-kemijska svojstva
|
700 |
1 |
|
|a Pleadin, Jelka
|
700 |
1 |
|
|a Kovačević, Dragan,
|c prehrambeni tehnolog
|
700 |
1 |
|
|a Milić, Dinka
|
773 |
0 |
|
|t Veterinarska stanica
|x 0350-7149
|g 44 (2013), 2 ; str. 107-118
|
981 |
|
|
|b B05/13
|p CRO
|
998 |
|
|
|a dalo140902
|