Effect of curing on camel meat lipid oxidation and enzymatic activity during refrigerated storage

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000886162/Details
Matična publikacija: Veterinarski arhiv (Tisak)
83 (2013), 5 ; str. 551-562
Glavni autor: Gheisari, Hamid Reza (-)
Ostali autori: Eskandari, Marmar (-)
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
hrv
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01052naa a2200301 i 4500
001 NSK01000886162
003 HR-ZaNSK
005 20140922104550.0
007 ta
008 140915s2013 ci | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000886162 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a eng  |a hrv 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 664  |2 MRF 2011. 
080 |a 636.09  |2 MRF 2011. 
100 1 |a Gheisari, Hamid Reza 
245 1 0 |a Effect of curing on camel meat lipid oxidation and enzymatic activity during refrigerated storage /  |c Hamid Reza Gheisari, Marmar Eskandari. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: str. 559-562 
504 |a Sažetak 
653 0 |a Meso  |a Meso deva  |a Salamurenje  |a Oksidacija lipida  |a Antioksidacijski enzimi 
700 1 |a Eskandari, Marmar 
773 0 |t Veterinarski arhiv (Tisak)  |x 0372-5480  |g 83 (2013), 5 ; str. 551-562 
981 |b B06/13  |p CRO 
998 |a dalo140915 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=159744  |y Elektronička verzija članka