Effect of curing on camel meat lipid oxidation and enzymatic activity during refrigerated storage
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000886162/Details |
---|---|
Matična publikacija: |
Veterinarski arhiv (Tisak) 83 (2013), 5 ; str. 551-562 |
Glavni autor: | Gheisari, Hamid Reza (-) |
Ostali autori: | Eskandari, Marmar (-) |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
Elektronička verzija članka |
LEADER | 01052naa a2200301 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | NSK01000886162 | ||
003 | HR-ZaNSK | ||
005 | 20140922104550.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 140915s2013 ci | |0|| ||eng | ||
035 | |a (HR-ZaNSK)000886162 | ||
040 | |a HR-ZaNSK |b hrv |c HR-ZaNSK |e ppiak | ||
041 | 0 | |a eng |a hrv | |
042 | |a croatica | ||
044 | |a ci |c hr | ||
080 | |a 664 |2 MRF 2011. | ||
080 | |a 636.09 |2 MRF 2011. | ||
100 | 1 | |a Gheisari, Hamid Reza | |
245 | 1 | 0 | |a Effect of curing on camel meat lipid oxidation and enzymatic activity during refrigerated storage / |c Hamid Reza Gheisari, Marmar Eskandari. |
300 | |b Ilustr. | ||
504 | |a Bibliografija: str. 559-562 | ||
504 | |a Sažetak | ||
653 | 0 | |a Meso |a Meso deva |a Salamurenje |a Oksidacija lipida |a Antioksidacijski enzimi | |
700 | 1 | |a Eskandari, Marmar | |
773 | 0 | |t Veterinarski arhiv (Tisak) |x 0372-5480 |g 83 (2013), 5 ; str. 551-562 | |
981 | |b B06/13 |p CRO | ||
998 | |a dalo140915 | ||
856 | 4 | 2 | |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=159744 |y Elektronička verzija članka |