|
|
|
|
LEADER |
01236naa a2200349 i 4500 |
001 |
NSK01000899880 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20150224145434.0 |
007 |
ta |
008 |
150224s2013 ci | |0|| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000899880
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a eng
|b hrv
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 636/639
|2 MRF 2011.
|
100 |
1 |
|
|a Magdić, Višnja
|
245 |
1 |
2 |
|a A survey on hygienic and physiocochemical properties of Istrian cheese /
|c Višnja Magdić, Samir Kalit, Mirna Mrkonjić Fuka, Andrea Skelin, Dubravka Samaržija, Sulejman Redžepović, Jasmina Havranek.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 50 jed.
|
504 |
|
|
|a Sažetak
|
653 |
|
0 |
|a Ovčje mlijeko
|a Istarski sir
|a Higijenska kakvoća
|a Proteolitička aktivnost
|
700 |
1 |
|
|a Kalit, Samir
|
700 |
1 |
|
|a Mrkonjić Fuka, Mirna
|
700 |
1 |
|
|a Skelin, Andrea
|
700 |
1 |
|
|a Samaržija, Dubravka
|
700 |
1 |
|
|a Redžepović, Sulejman
|
700 |
1 |
|
|a Havranek, Jasmina
|
773 |
0 |
|
|t Mljekarstvo
|x 0026-704X
|g 63 (2013), 2 ; str. 55-63
|
981 |
|
|
|b B09/13
|p CRO
|
998 |
|
|
|a milo150224
|
856 |
4 |
2 |
|u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=150927
|y Elektronička verzija članka
|