|
|
|
|
LEADER |
01229naa a2200337 i 4500 |
001 |
NSK01000901066 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20150416104125.0 |
007 |
ta |
008 |
150310s2013 ci | |0|| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000901066
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a eng
|b hrv
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 664
|2 MRF 2011.
|
100 |
1 |
|
|a Neđeral Nakić, Sandra
|
245 |
1 |
0 |
|a On-line DACC-HPLC analysis of polycyclic aromatic hydrocarbons in edible oils /
|c Sandra Neđeral, Dragutin Pukec, Dubravka Škevin, Klara Kraljić, Marko Obranović, Petra Zrinjan.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 29 jed.
|
504 |
|
|
|a Sažetak
|
653 |
|
0 |
|a Ulja
|a Jestiva ulja
|a Policiklički aromatski ugljikovodici
|a Analiza
|
700 |
1 |
|
|a Pukec, Dragutin
|
700 |
1 |
|
|a Škevin, Dubravka
|
700 |
1 |
|
|a Kraljić, Klara
|
700 |
1 |
|
|a Obranović, Marko
|
700 |
1 |
|
|a Zrinjan, Petra
|
773 |
0 |
|
|t Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
|x 1847-3423
|g 8 (2013), 3/4 ; str. 74-81
|
981 |
|
|
|b B10/13
|p CRO
|
998 |
|
|
|a dalo150310
|
856 |
4 |
2 |
|u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=171381
|y Elektronička verzija članka
|