Utjecaj dodatka meda na kinetiku fermentacije i antibakterijska svojstva probiotičkih fermentiranih mlijeka

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000902087/Details
Glavni autor: Lučan Čolić, Mirela (-)
Ostali autori: Hardi, Jovica (Thesis advisor)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Osijek, 2014.
Predmet:
Online pristup: Digitalna verzija disertacije
LEADER 01542nam a2200373 i 4500
001 NSK01000902087
003 HR-ZaNSK
005 20170406180842.0
006 m q d
007 ta
008 150320s2014 ci ad m 000 0dhrv
035 |a (HR-ZaNSK)000902087 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
042 |a croatica 
080 1 |a 637.14.05  |2 MRF 2011. 
080 1 |a 638.16:579.6  |2 MRF 2011. 
080 1 |a 579.67  |2 MRF 2011. 
080 1 |a (043)  |2 MRF 2011. 
100 1 |a Lučan Čolić, Mirela 
245 1 0 |a Utjecaj dodatka meda na kinetiku fermentacije i antibakterijska svojstva probiotičkih fermentiranih mlijeka :  |b doktorska disertacija /  |c Mirela Lučan ; mentor Jovica Hardi. 
260 |a Osijek,  |c 2014. 
300 |a X, 179 listova :  |b ilustr., graf. prikazi ;  |c 30 cm +  |e 1 optički disk (CD-R) 
502 |a Doktorska disertacija--Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet, 2014. 
504 |a Bibliografija: 162-173. 
504 |a Summary: Effect of honey addition on fermentation kinetics and antibacterial properties of probiotic fermented milk. 
650 7 |a Fermentirano mlijeko  |x Svojstva  |v Disertacije  |2 nskps 
650 7 |a Med  |x Svojstva  |v Disertacije  |2 nskps 
650 7 |a Probiotici  |v Disertacije  |2 nskps 
700 1 |a Hardi, Jovica  |4 ths 
710 2 |a Prehrambeno-tehnološki fakultet (Osijek)  |4 dgg 
981 |p CRO  |r HRB2014 
998 |m vsik1503  |c mzoo161222 
856 4 1 |3 Digitalna verzija disertacije  |u https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:592948