|
|
|
|
LEADER |
01542nam a2200373 i 4500 |
001 |
NSK01000902087 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20170406180842.0 |
006 |
m q d |
007 |
ta |
008 |
150320s2014 ci ad m 000 0dhrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000902087
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
080 |
1 |
|
|a 637.14.05
|2 MRF 2011.
|
080 |
1 |
|
|a 638.16:579.6
|2 MRF 2011.
|
080 |
1 |
|
|a 579.67
|2 MRF 2011.
|
080 |
1 |
|
|a (043)
|2 MRF 2011.
|
100 |
1 |
|
|a Lučan Čolić, Mirela
|
245 |
1 |
0 |
|a Utjecaj dodatka meda na kinetiku fermentacije i antibakterijska svojstva probiotičkih fermentiranih mlijeka :
|b doktorska disertacija /
|c Mirela Lučan ; mentor Jovica Hardi.
|
260 |
|
|
|a Osijek,
|c 2014.
|
300 |
|
|
|a X, 179 listova :
|b ilustr., graf. prikazi ;
|c 30 cm +
|e 1 optički disk (CD-R)
|
502 |
|
|
|a Doktorska disertacija--Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet, 2014.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 162-173.
|
504 |
|
|
|a Summary: Effect of honey addition on fermentation kinetics and antibacterial properties of probiotic fermented milk.
|
650 |
|
7 |
|a Fermentirano mlijeko
|x Svojstva
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Med
|x Svojstva
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Probiotici
|v Disertacije
|2 nskps
|
700 |
1 |
|
|a Hardi, Jovica
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Prehrambeno-tehnološki fakultet (Osijek)
|4 dgg
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB2014
|
998 |
|
|
|m vsik1503
|c mzoo161222
|
856 |
4 |
1 |
|3 Digitalna verzija disertacije
|u https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:592948
|