|
|
|
|
LEADER |
01274naa a2200313 i 4500 |
001 |
NSK01000938086 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20160817140447.0 |
007 |
ta |
008 |
160706s2014 ci | |0|| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000938086
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 636/639
|2 MRF 2011.
|
100 |
1 |
|
|a Valkaj, Kristijan
|
245 |
1 |
0 |
|a Chemical and microbiological characterization of Turoš cheese /
|c Kristijan Valkaj, Samir Kalit, Krešimir Salajpal, Marija Zubović, Tea Marković.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 205-207
|
653 |
|
0 |
|a Sirevi
|a Zemljopisno podrijetlo
|a Sir turoš
|a Tradicionalni sir
|a Fizikalno-kemijska svojstva
|a Mikrobiološka svojstva
|a Obiteljska poljoprivredna gospodarstva
|a Mljekarska farma
|
653 |
|
5 |
|a Hrvatska
|a Međimurje
|a Mađarska
|a Pomurje
|
700 |
1 |
|
|a Kalit, Samir
|
700 |
1 |
|
|a Salajpal, Krešimir
|
700 |
1 |
|
|a Zubović, Marija
|
700 |
1 |
|
|a Marković, Tea,
|c inženjerka agronomije
|
773 |
0 |
|
|t ACS. Agriculturae conspectus scientificus (Tisak)
|x 1331-7768
|g 79 (2014), 3 ; str. 201-207
|
981 |
|
|
|b B06/14
|
998 |
|
|
|a milo160706
|
856 |
4 |
2 |
|u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=191560
|y Elektronička verzija članka
|