Factors affecting volatile phenol production during fermentations with pure and mixed cultures of Dekkera bruxellensis and Saccharomyces cerevisiae

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000950453/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
52 (2014), 1 ; str. 35-45
Glavni autor: Kosel, Janez (-)
Ostali autori: Čadež, Neža (-), Raspor, Peter
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01086naa a2200277 i 4500
001 NSK01000950453
003 HR-ZaNSK
005 20170206112939.0
007 ta
008 161205s2014 ci | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000950453 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 663  |2 MRF 2011. 
100 1 |a Kosel, Janez 
245 1 0 |a Factors affecting volatile phenol production during fermentations with pure and mixed cultures of Dekkera bruxellensis and Saccharomyces cerevisiae /  |c Janez Kosel, Neža Čadež and Peter Raspor. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 27 jed. 
653 0 |a Saccharomyces cerevisiae  |a Kvasac  |a Dekkera bruxellensis  |a Fermentacija vina  |a Vino  |a Fenoli 
700 1 |a Čadež, Neža 
700 1 |a Raspor, Peter 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 52 (2014), 1 ; str. 35-45  |w nsk.(HR-ZaNSK)000174173 
981 |b B11/14 
998 |a lblo1612  |a rped1702 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=175214  |y Elektronička verzija članka