Probiotic properties of lactic acid bacteria isolated from Croatian fresh soft cheese and Serbian white pickled cheese

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000950607
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
52 (2014), 2 ; str. 232-241
Glavni autor: Uroić, Ksenija (-)
Ostali autori: Nikolić, Milica, biotehnologinja (-), Kos, Blaženka, Leboš Pavunc, Andreja, Beganović, Jasna, Lukić, Jovanka, biologinja, Jovčić, Branko, Filipić, Brankica, Miljković, Marija, biologinja, Golić, Nataša, Topisirović, Ljubiša, Čadež, Neža, Raspor, Peter, Šušković, Jagoda
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Elektronička verzija članka