Probiotic properties of lactic acid bacteria isolated from Croatian fresh soft cheese and Serbian white pickled cheese
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000950607 |
---|---|
Matična publikacija: |
Food technology and biotechnology 52 (2014), 2 ; str. 232-241 |
Glavni autor: | Uroić, Ksenija (-) |
Ostali autori: | Nikolić, Milica, biotehnologinja (-), Kos, Blaženka, Leboš Pavunc, Andreja, Beganović, Jasna, Lukić, Jovanka, biologinja, Jovčić, Branko, Filipić, Brankica, Miljković, Marija, biologinja, Golić, Nataša, Topisirović, Ljubiša, Čadež, Neža, Raspor, Peter, Šušković, Jagoda |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Elektronička verzija članka |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: