Neškobni polisaharidi u kiselim tijestima i njihov utjecaj na kvalitetu i prehrambenu vrijednost proizvedenoga kruha

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000954067/Details
Ostali autori: Vrana Špoljarić, Ivna (Dissertant), Ćurić, Duška (Thesis advisor)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb, 2016.
Predmet:
Online pristup: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:934907
LEADER 01547nam a2200349 i 4500
001 NSK01000954067
003 HR-ZaNSK
005 20181219191739.0
007 ta
008 170124s2016 ci d m 000 0dhrv
035 |a (HR-ZaNSK)000954067 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
042 |a croatica 
080 1 |a 664.64/.66  |2 2011 
080 1 |a 547.458  |2 2011 
080 1 |a (043)  |2 2011 
100 1 |a Vrana Špoljarić, Ivna  |4 dis 
245 1 0 |a Neškobni polisaharidi u kiselim tijestima i njihov utjecaj na kvalitetu i prehrambenu vrijednost proizvedenoga kruha :  |b doktorski rad = Non-starch polysaccharides in the sourdough and their impact on the quality and nutrition value of produced bread : doctoral thesis /  |c Ivna Vrana Špoljarić ; mentor, supervisor Duška Ćurić. 
246 3 1 |a Non-starch polysaccharides in the sourdough and their impact on the quality and nutrition value of produced bread 
260 |a Zagreb,  |c 2016. 
300 |a 163 str. :  |b graf. prikazi (pretežno u bojama) ;  |c 30 cm. 
502 |a Doktorska disertacija--Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. 
504 |a Bibliografija: str. 154-163. 
504 |a Summary. 
650 7 |a Kruh  |x Proizvodnja  |v Disertacije  |2 nskps 
650 7 |a Kruh  |x Analiza  |v Disertacije  |2 nskps 
650 7 |a Polisaharidi  |v Disertacije  |2 nskps 
700 1 |a Ćurić, Duška  |4 ths 
710 2 |a Prehrambeno-biotehnološki fakultet (Zagreb)  |4 dgg 
998 |m vsik1701  |c mzoo1811 
856 4 1 |u https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:934907