|
|
|
|
LEADER |
01547nam a2200349 i 4500 |
001 |
NSK01000954067 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20181219191739.0 |
007 |
ta |
008 |
170124s2016 ci d m 000 0dhrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000954067
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
080 |
1 |
|
|a 664.64/.66
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a 547.458
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a (043)
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Vrana Špoljarić, Ivna
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Neškobni polisaharidi u kiselim tijestima i njihov utjecaj na kvalitetu i prehrambenu vrijednost proizvedenoga kruha :
|b doktorski rad = Non-starch polysaccharides in the sourdough and their impact on the quality and nutrition value of produced bread : doctoral thesis /
|c Ivna Vrana Špoljarić ; mentor, supervisor Duška Ćurić.
|
246 |
3 |
1 |
|a Non-starch polysaccharides in the sourdough and their impact on the quality and nutrition value of produced bread
|
260 |
|
|
|a Zagreb,
|c 2016.
|
300 |
|
|
|a 163 str. :
|b graf. prikazi (pretežno u bojama) ;
|c 30 cm.
|
502 |
|
|
|a Doktorska disertacija--Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 154-163.
|
504 |
|
|
|a Summary.
|
650 |
|
7 |
|a Kruh
|x Proizvodnja
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Kruh
|x Analiza
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Polisaharidi
|v Disertacije
|2 nskps
|
700 |
1 |
|
|a Ćurić, Duška
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Prehrambeno-biotehnološki fakultet (Zagreb)
|4 dgg
|
998 |
|
|
|m vsik1701
|c mzoo1811
|
856 |
4 |
1 |
|u https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:934907
|