Primjena nusproizvoda prehrambene industrije i inovativnih tehnologija u razvoju pekarskih proizvoda za oboljele od celijakije i šećerne bolesti

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000984982/Details
Ostali autori: Voučko, Bojana (Dissertant), Ćurić, Duška (Thesis advisor)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb, 2018.
Predmet:
Online pristup: Primjena nusproizvoda prehrambene industrije i inovativnih tehnologija u razvoju pekarskih proizvoda za oboljele od celijakije i šećerne bolesti
LEADER 02025nam a2200385 i 4500
001 NSK01000984982
003 HR-ZaNSK
005 20200724100527.0
007 ta
008 180130s2018 ci d m 000 0dhrv
035 |a (HR-ZaNSK)000984982 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
042 |a croatica 
080 1 |a 664.66  |2 2011 
080 1 |a 613.24  |2 2011 
080 1 |a (043)  |2 2011 
100 1 |a Voučko, Bojana  |4 dis 
245 1 0 |a Primjena nusproizvoda prehrambene industrije i inovativnih tehnologija u razvoju pekarskih proizvoda za oboljele od celijakije i šećerne bolesti :  |b doktorski rad = Application of food industry by-products and innovative technologies in development of bakery products for celiac and diabetes patients : doctoral thesis /  |c Bojana Voučko ; mentor, supervisor Duška Ćurić. 
246 3 1 |a Application of food industry by-products and innovative technologies in development of bakery products for celiac and diabetes patients 
260 |a Zagreb,  |c 2018. 
300 |a 175 listova :  |b ilustr. u bojama, graf. prikazi (pretežno u bojama) ;  |c 30 cm. 
502 |a Doktorska disertacija--Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. 
504 |a Bibliografija: listovi 148-160, 172-175. 
504 |a Summary. 
650 7 |a Bezglutenska hrana  |v Disertacije  |2 nskps 
650 7 |a Kruh  |x Tehnološke inovacije  |v Disertacije  |2 nskps 
650 7 |a Celijakija  |x Bolesnici  |x Prehrana  |v Disertacije  |2 nskps 
650 7 |a Dijabetičari  |x Prehrana  |v Disertacije  |2 nskps 
650 7 |a Pekarski proizvodi  |x Tehnološke inovacije  |v Disertacije  |2 nskps 
650 7 |a Prehrambena industrija  |x Nusproizvodi  |v Disertacije  |2 nskps 
700 1 |a Ćurić, Duška  |4 ths 
710 2 |a Prehrambeno-biotehnološki fakultet (Zagreb)  |4 dgg 
998 |m vsik1801  |c sdio2003 
856 4 1 |u https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:002053  |y Primjena nusproizvoda prehrambene industrije i inovativnih tehnologija u razvoju pekarskih proizvoda za oboljele od celijakije i šećerne bolesti