Primjena nusproizvoda prehrambene industrije i inovativnih tehnologija u razvoju pekarskih proizvoda za oboljele od celijakije i šećerne bolesti
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000984982/Similar |
---|---|
Ostali autori: | Voučko, Bojana (Dissertant), Ćurić, Duška (Thesis advisor) |
Vrsta građe: | Knjiga |
Jezik: | hrv |
Impresum: |
Zagreb,
2018.
|
Predmet: | |
Online pristup: |
Primjena nusproizvoda prehrambene industrije i inovativnih tehnologija u razvoju pekarskih proizvoda za oboljele od celijakije i šećerne bolesti |
APA stil citiranja
Voučko, B., & Ćurić, D. (2018). Primjena nusproizvoda prehrambene industrije i inovativnih tehnologija u razvoju pekarskih proizvoda za oboljele od celijakije i šećerne bolesti: Primjena nusproizvoda prehrambene industrije i inovativnih tehnologija u razvoju pekarskih proizvoda za oboljele od celijakije i šećerne bolesti : doktorski rad = Application of food industry by-products and innovative technologies in development of bakery products for celiac and diabetes patients : doctoral thesis. Zagreb.
Chicago stil citiranjaVoučko, Bojana, and Duška Ćurić. Primjena nusproizvoda prehrambene industrije i inovativnih tehnologija u razvoju pekarskih proizvoda za oboljele od celijakije i šećerne bolesti: Primjena nusproizvoda prehrambene industrije i inovativnih tehnologija u razvoju pekarskih proizvoda za oboljele od celijakije i šećerne bolesti : doktorski rad = Application of food industry by-products and innovative technologies in development of bakery products for celiac and diabetes patients : doctoral thesis. Zagreb, 2018.
MLA stil citiranjaVoučko, Bojana, and Duška Ćurić. Primjena nusproizvoda prehrambene industrije i inovativnih tehnologija u razvoju pekarskih proizvoda za oboljele od celijakije i šećerne bolesti: Primjena nusproizvoda prehrambene industrije i inovativnih tehnologija u razvoju pekarskih proizvoda za oboljele od celijakije i šećerne bolesti : doktorski rad = Application of food industry by-products and innovative technologies in development of bakery products for celiac and diabetes patients : doctoral thesis. Zagreb, 2018.