|
|
|
|
LEADER |
01304naa a2200325 i 4500 |
001 |
NSK01000987025 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20180226172823.0 |
007 |
ta |
008 |
180216s2015 ci | |0|| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000987025
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a eng
|b hrv
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 664
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Molnar, Dunja
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Characterization of biscuits enriched with black currant and jostaberry powder /
|c Dunja Molnar, Suzana Rimac Brnčić, Lovorka Vujić, Ernő Gyimes, Judit Krisch.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 35-36
|
504 |
|
|
|a Sažetak
|
653 |
|
0 |
|a Keksi
|a Bobičasto voće
|a Funkcionalna hrana
|a Crni ribizl
|a Ribes nigrum
|a Josta
|a Ribes × nidigrolaria
|a Fitokemikalije
|a Prehrambena vlakna
|a Antocijanini
|a Fenolni spojevi
|a Antioksidacijsko djelovanje
|
700 |
1 |
|
|a Rimac Brnčić, Suzana
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Vujić, Lovorka
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Gyimes, Ernő
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Krisch, Judit
|4 aut
|
773 |
0 |
|
|t Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
|x 1847-3423
|g 10 (2015), 1/2 ; str. 31-36
|w nsk.(HR-ZaNSK)000707192
|
981 |
|
|
|b B08/15
|
998 |
|
|
|a milo1802
|
856 |
4 |
1 |
|u https://hrcak.srce.hr/147819
|y Elektronička verzija članka
|