|
|
|
|
LEADER |
01222naa a2200313 i 4500 |
001 |
NSK01000992546 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20180404124605.0 |
007 |
ta |
008 |
180404s2015 ci | |0|| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000992546
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 663
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a 664
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Tolić, Mandica-Tamara
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Phenolic content, antioxidant capacity and quality of chokeberry (Aronia melanocarpa) products /
|c Mandica-Tamara Tolić, Irena Landeka Jurčević, Ines Panjkota Krbavčić, Ksenija Marković, Nada Vahčić.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 49 jed.
|
653 |
|
0 |
|a Aronija
|a Aronia melanocarpa
|a Fenoli
|a Antocijan
|a Antioksidacijska aktivnost
|
700 |
1 |
|
|a Landeka Jurčević, Irena
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Panjkota Krbavčić, Ines
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Marković, Ksenija,
|c inženjerka prehrambene tehnologije
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Vahčić, Nada
|4 aut
|
773 |
0 |
|
|t Food technology and biotechnology
|x 1330-9862
|g 53 (2015), 2 ; str. 171-179
|w nsk.(HR-ZaNSK)000174173
|
981 |
|
|
|b B10/15
|
998 |
|
|
|a mamo1804
|
856 |
4 |
1 |
|u https://hrcak.srce.hr/140226
|y Elektronička verzija članka
|