Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001023305/Similar
Ostali autori: Tomić, Antonija, agronomkinja (Dissertant), Jeromel, Ana (Thesis advisor)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb, 2018.
Predmet:
Online pristup: Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina

APA stil citiranja

Tomić, A., & Jeromel, A. (2018). Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina: Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina : doktorski rad = Improvement of blackberry wines quality by pectolytic enzymes and selected yeast strains application : doctoral thesis. Zagreb.

Chicago stil citiranja

Tomić, Antonija, and Ana Jeromel. Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina: Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina : doktorski rad = Improvement of blackberry wines quality by pectolytic enzymes and selected yeast strains application : doctoral thesis. Zagreb, 2018.

MLA stil citiranja

Tomić, Antonija, and Ana Jeromel. Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina: Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina : doktorski rad = Improvement of blackberry wines quality by pectolytic enzymes and selected yeast strains application : doctoral thesis. Zagreb, 2018.