Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001023305/Similar |
---|---|
Ostali autori: | Tomić, Antonija, agronomkinja (Dissertant), Jeromel, Ana (Thesis advisor) |
Vrsta građe: | Knjiga |
Jezik: | hrv |
Impresum: |
Zagreb,
2018.
|
Predmet: | |
Online pristup: |
Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina |
APA stil citiranja
Tomić, A., & Jeromel, A. (2018). Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina: Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina : doktorski rad = Improvement of blackberry wines quality by pectolytic enzymes and selected yeast strains application : doctoral thesis. Zagreb.
Chicago stil citiranjaTomić, Antonija, and Ana Jeromel. Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina: Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina : doktorski rad = Improvement of blackberry wines quality by pectolytic enzymes and selected yeast strains application : doctoral thesis. Zagreb, 2018.
MLA stil citiranjaTomić, Antonija, and Ana Jeromel. Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina: Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina : doktorski rad = Improvement of blackberry wines quality by pectolytic enzymes and selected yeast strains application : doctoral thesis. Zagreb, 2018.