Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidansa na održivost ekstra djevičanskog maslinovog ulja sorte Oblica

Djevičansko maslinovo ulje ima veliku otpornost prema oksidacijskom kvarenju, zbog sastava triacilglicerola s niskim udjelom polinezasićenih masnih kiselina i skupine fenolnih antioksidansa sastavljenih uglavnom od polifenola i tokoferola. U ovom radu istraživan je utjecaj mikrovalnog zagrijavanja n...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001024710/Similar
Matična publikacija: Glasnik zaštite bilja (Online)
41 (2018), 5 ; str. 96-103
Glavni autori: Moslavac, Tihomir, inženjer prehrambene tehnologije (Author), Jokić, Stela, Šubarić, Drago, Jozinović, Antun, Aladić, Krunoslav, Longin, Lucija
Vrsta građe: e-članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.31727/gzb.41.5.9
Hrčak

APA stil citiranja

Moslavac, T. (2018). Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidansa na održivost ekstra djevičanskog maslinovog ulja sorte Oblica: Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidansa na održivost ekstra djevičanskog maslinovog ulja sorte Oblica [Elektronička građa]. Glasnik zaštite bilja (Online), p. 1.

Chicago stil citiranja

Moslavac, Tihomir. "Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidansa na održivost ekstra djevičanskog maslinovog ulja sorte Oblica: Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidansa na održivost ekstra djevičanskog maslinovog ulja sorte Oblica [Elektronička građa]." 2018: 1.

MLA stil citiranja

Moslavac, Tihomir. "Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidansa na održivost ekstra djevičanskog maslinovog ulja sorte Oblica: Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidansa na održivost ekstra djevičanskog maslinovog ulja sorte Oblica [Elektronička građa]." 2018: 1.