Primjena inovativnih procesnih tehnika radi smanjenja nastanka akrilamida u prženim proizvodima

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001026595/Similar
Ostali autori: Mandić Andačić, Ivana (Dissertant), Rimac Brnčić, Suzana (Thesis advisor)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb, 2019.
Predmet:

APA stil citiranja

Mandić Andačić, I., & Rimac Brnčić, S. (2019). Primjena inovativnih procesnih tehnika radi smanjenja nastanka akrilamida u prženim proizvodima: Primjena inovativnih procesnih tehnika radi smanjenja nastanka akrilamida u prženim proizvodima : doktorski rad = Application of inovative processing techniques with the aim of reducing formation of acrylamide in fried products : doctoral dissertation. Zagreb.

Chicago stil citiranja

Mandić Andačić, Ivana, and Suzana Rimac Brnčić. Primjena inovativnih procesnih tehnika radi smanjenja nastanka akrilamida u prženim proizvodima: Primjena inovativnih procesnih tehnika radi smanjenja nastanka akrilamida u prženim proizvodima : doktorski rad = Application of inovative processing techniques with the aim of reducing formation of acrylamide in fried products : doctoral dissertation. Zagreb, 2019.

MLA stil citiranja

Mandić Andačić, Ivana, and Suzana Rimac Brnčić. Primjena inovativnih procesnih tehnika radi smanjenja nastanka akrilamida u prženim proizvodima: Primjena inovativnih procesnih tehnika radi smanjenja nastanka akrilamida u prženim proizvodima : doktorski rad = Application of inovative processing techniques with the aim of reducing formation of acrylamide in fried products : doctoral dissertation. Zagreb, 2019.