Primjena inovativnih procesnih tehnika radi smanjenja nastanka akrilamida u prženim proizvodima
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001026595/Similar |
---|---|
Ostali autori: | Mandić Andačić, Ivana (Dissertant), Rimac Brnčić, Suzana (Thesis advisor) |
Vrsta građe: | Knjiga |
Jezik: | hrv |
Impresum: |
Zagreb,
2019.
|
Predmet: |
APA stil citiranja
Mandić Andačić, I., & Rimac Brnčić, S. (2019). Primjena inovativnih procesnih tehnika radi smanjenja nastanka akrilamida u prženim proizvodima: Primjena inovativnih procesnih tehnika radi smanjenja nastanka akrilamida u prženim proizvodima : doktorski rad = Application of inovative processing techniques with the aim of reducing formation of acrylamide in fried products : doctoral dissertation. Zagreb.
Chicago stil citiranjaMandić Andačić, Ivana, and Suzana Rimac Brnčić. Primjena inovativnih procesnih tehnika radi smanjenja nastanka akrilamida u prženim proizvodima: Primjena inovativnih procesnih tehnika radi smanjenja nastanka akrilamida u prženim proizvodima : doktorski rad = Application of inovative processing techniques with the aim of reducing formation of acrylamide in fried products : doctoral dissertation. Zagreb, 2019.
MLA stil citiranjaMandić Andačić, Ivana, and Suzana Rimac Brnčić. Primjena inovativnih procesnih tehnika radi smanjenja nastanka akrilamida u prženim proizvodima: Primjena inovativnih procesnih tehnika radi smanjenja nastanka akrilamida u prženim proizvodima : doktorski rad = Application of inovative processing techniques with the aim of reducing formation of acrylamide in fried products : doctoral dissertation. Zagreb, 2019.