|
|
|
|
LEADER |
01087naa a2200325 i 4500 |
001 |
NSK01001033616 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20190612141450.0 |
007 |
ta |
008 |
190612s2018 ci | |0|| ||hrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)001033616
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 664
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a 631/635
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Levaj, Branka
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Proizvodnja i čimbenici kvalitete minimalno prerađenog krumpira (Solanum tuberosum) /
|c Branka Levaj, Maja Repajić, Kata Galić, Draženka Dite.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 30-31.
|
504 |
|
|
|a Abstract.
|
653 |
|
0 |
|a Krumpir
|a Prerađeni krumpir
|a Proizvodnja
|a Pakiranje
|a Čuvanje
|
700 |
1 |
|
|a Repajić, Maja
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Galić, Kata
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Dite Hunjek, Draženka
|4 aut
|
773 |
0 |
|
|t Glasnik zaštite bilja
|x 0350-9664
|g 41 (2018), 6 ; str. 23-32
|w nsk.(HR-ZaNSK)000013458
|
981 |
|
|
|b B01/18
|
998 |
|
|
|b dalo1906
|
856 |
4 |
1 |
|u https://hrcak.srce.hr/213899
|y Elektronička verzija članka
|