Proizvodnja i čimbenici kvalitete minimalno prerađenog krumpira (Solanum tuberosum)

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001033616/Details
Matična publikacija: Glasnik zaštite bilja
41 (2018), 6 ; str. 23-32
Glavni autori: Levaj, Branka (Author), Repajić, Maja, Galić, Kata, Dite Hunjek, Draženka
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01087naa a2200325 i 4500
001 NSK01001033616
003 HR-ZaNSK
005 20190612141450.0
007 ta
008 190612s2018 ci | |0|| ||hrv
035 |a (HR-ZaNSK)001033616 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 664  |2 2011 
080 1 |a 631/635  |2 2011 
100 1 |a Levaj, Branka  |4 aut 
245 1 0 |a Proizvodnja i čimbenici kvalitete minimalno prerađenog krumpira (Solanum tuberosum) /  |c Branka Levaj, Maja Repajić, Kata Galić, Draženka Dite. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 30-31. 
504 |a Abstract. 
653 0 |a Krumpir  |a Prerađeni krumpir  |a Proizvodnja  |a Pakiranje  |a Čuvanje 
700 1 |a Repajić, Maja  |4 aut 
700 1 |a Galić, Kata  |4 aut 
700 1 |a Dite Hunjek, Draženka  |4 aut 
773 0 |t Glasnik zaštite bilja  |x 0350-9664  |g 41 (2018), 6 ; str. 23-32  |w nsk.(HR-ZaNSK)000013458 
981 |b B01/18 
998 |b dalo1906 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/213899  |y Elektronička verzija članka