Proizvodnja i čimbenici kvalitete minimalno prerađenog krumpira (Solanum tuberosum)
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001033616/Similar |
---|---|
Matična publikacija: |
Glasnik zaštite bilja 41 (2018), 6 ; str. 23-32 |
Glavni autori: | Levaj, Branka (Author), Repajić, Maja, Galić, Kata, Dite Hunjek, Draženka |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
Elektronička verzija članka |
APA stil citiranja
Levaj, B. (2018). Proizvodnja i čimbenici kvalitete minimalno prerađenog krumpira (Solanum tuberosum): Proizvodnja i čimbenici kvalitete minimalno prerađenog krumpira (Solanum tuberosum). Glasnik zaštite bilja, p. 1.
Chicago stil citiranjaLevaj, Branka. "Proizvodnja i čimbenici kvalitete minimalno prerađenog krumpira (Solanum tuberosum): Proizvodnja i čimbenici kvalitete minimalno prerađenog krumpira (Solanum tuberosum)." 2018: 1.
MLA stil citiranjaLevaj, Branka. "Proizvodnja i čimbenici kvalitete minimalno prerađenog krumpira (Solanum tuberosum): Proizvodnja i čimbenici kvalitete minimalno prerađenog krumpira (Solanum tuberosum)." 2018: 1.