Proizvodnja i čimbenici kvalitete minimalno prerađenog krumpira (Solanum tuberosum)

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001033616/Similar
Matična publikacija: Glasnik zaštite bilja
41 (2018), 6 ; str. 23-32
Glavni autori: Levaj, Branka (Author), Repajić, Maja, Galić, Kata, Dite Hunjek, Draženka
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka

APA stil citiranja

Levaj, B. (2018). Proizvodnja i čimbenici kvalitete minimalno prerađenog krumpira (Solanum tuberosum): Proizvodnja i čimbenici kvalitete minimalno prerađenog krumpira (Solanum tuberosum). Glasnik zaštite bilja, p. 1.

Chicago stil citiranja

Levaj, Branka. "Proizvodnja i čimbenici kvalitete minimalno prerađenog krumpira (Solanum tuberosum): Proizvodnja i čimbenici kvalitete minimalno prerađenog krumpira (Solanum tuberosum)." 2018: 1.

MLA stil citiranja

Levaj, Branka. "Proizvodnja i čimbenici kvalitete minimalno prerađenog krumpira (Solanum tuberosum): Proizvodnja i čimbenici kvalitete minimalno prerađenog krumpira (Solanum tuberosum)." 2018: 1.