|
|
|
|
LEADER |
01211naa a2200313 i 4500 |
001 |
NSK01001034031 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20190617134218.0 |
007 |
ta |
008 |
190614s2016 ci | |0|| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)001034031
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a eng
|b hrv
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 663
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Tomašević, Marina,
|c enologinja
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Analysis of aroma of white wine (Vitis vinifera L. Pošip) by gas chromatography-mass spectrometry /
|c Marina Tomašević, Natka Ćurko, Leo Gracin, Karin Kovačević Ganić.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 126-127.
|
504 |
|
|
|a Sažetak.
|
653 |
|
0 |
|a Enologija
|a Vinarstvo
|a Vino
|a Aroma
|a Proizvodnja vina
|a Antioksidansi
|a Pošip
|a Senzorska analiza
|
700 |
1 |
|
|a Ćurko, Natka
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Gracin, Leo
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Kovačević Ganić, Karin
|4 aut
|
773 |
0 |
|
|t Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
|x 1847-3423
|g 11 (2016), 3/4 ; str. 122-127
|w nsk.(HR-ZaNSK)000707192
|
981 |
|
|
|b B08/16
|
998 |
|
|
|b ikto1906
|b boki1906
|
856 |
4 |
1 |
|u https://hrcak.srce.hr/177245
|y Elektronička verzija članka
|