Reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe kivija
U ovom radu istraživan je utjecaj procesnih parametara homogenizacije i tip sustava rotor/stator na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe kivija. Također, ispitivan je utjecaj sastava salatne majoneze na promjenu reoloških svojstava. Uljnu fazu salatne majoneze čini mješavina rafiniran...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001041843/Holdings |
---|---|
Matična publikacija: |
Meso (Online) 20 (2018), 2 ; str. 131-137 |
Glavni autori: | Moslavac, Tihomir, inženjer prehrambene tehnologije (Author), Pazman, Ante, Jakobović, Mario, Vukina, Tajana |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.31727/m.20.2.4 Hrčak |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:
Internet
https://doi.org/10.31727/m.20.2.4Hrčak