Monitoring the influence of high power ultrasound treatment and thermosonication on inactivation of Brettanomyces bruxellensis in red wine

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001053573
Matična publikacija: Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
12 (2017), 3/4 ; str. 107-112
Glavni autori: Gracin, Leo (Author), Križanović, Stela, Režek Jambrak, Anet, Tomašević, Marina, enologinja, Kelšin, Karla, Lukić, Katarina, prehrambena biotehnologinja, Kovačević Ganić, Karin
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Elektronička verzija članka