Monitoring the influence of high power ultrasound treatment and thermosonication on inactivation of Brettanomyces bruxellensis in red wine
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001053573 |
---|---|
Matična publikacija: |
Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam 12 (2017), 3/4 ; str. 107-112 |
Glavni autori: | Gracin, Leo (Author), Križanović, Stela, Režek Jambrak, Anet, Tomašević, Marina, enologinja, Kelšin, Karla, Lukić, Katarina, prehrambena biotehnologinja, Kovačević Ganić, Karin |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Elektronička verzija članka |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: