Potential application of high voltage electrical discharge plasma control of Brettanomyces bruxellensis in wine
The aim of this work was to investigate the effect of high voltage electrical discharge (HVED) plasma on inactivation of Brettanomyces bruxellensis yeast in red wine. Research was conducted in two phases. Firstly, the efficacy of two main plasma parameters was examined - frequency (60, 90 and 120 Hz...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001060317 |
---|---|
Matična publikacija: |
Glasnik zaštite bilja (Online) 42 (2019), 5 ; str. 54-60 |
Glavni autori: | Tomašević, Marina, enologinja (Author), Križanović, Stela, Vukušić, Tomislava, Ćurko, Natka, Lukić, Katarina, prehrambena biotehnologinja, Kovačević Ganić, Karin |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.31727/gzb.42.5.6 Hrčak |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:
Internet
https://doi.org/10.31727/gzb.42.5.6Hrčak