Influence of non-thermal processing techniques on sulfur dioxide and oxygen concentrations in young and aged wines

The application of innovative techniques like high hydrostatic pressure (HHP) and high power ultrasound (HPU) for food processing and preservation is one of the current topics in food science. In the enological field, these techniques have been identified as alternative methods for wine microbial st...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001079508
Matična publikacija: Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam (Online)
14 (2019), 3/4 ; str. 65-75
Glavni autori: Lukić, Katarina, prehrambena biotehnologinja (Author), Tomašević, Marina, enologinja, Ćurko, Natka, Sivrić, Antonio, Ružman, Edi, Kovačević Ganić, Karin
Vrsta građe: e-članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.31895/hcptbn.14.3-4.7
Hrčak

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

https://doi.org/10.31895/hcptbn.14.3-4.7
Hrčak