Nutritivna vrijednost krumpira i njegov utjecaj na ljudsko zdravlje
Budući da svjetska populacija raste, FAO (Organizacija za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih naroda) smatra krumpir važnom namirnicom koja bi mogla imati glavnu ulogu kao osnovna hrana sadašnjih i budućih generacija. Krumpir ima veliku važnost u prehrani ljudi iz više razloga: jednostavan način uzgoj...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001060312/Similar |
---|---|
Matična publikacija: |
Glasnik zaštite bilja (Online) 42 (2019), 6 ; str. 20-28 |
Glavni autori: | Čošić, Zrinka (Author), Repajić, Maja, Pelaić, Zdenka, Pedisić, Sandra, Levaj, Branka |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.31727/gzb.42.6.4 Hrčak |
APA stil citiranja
Čošić, Z. (2019). Nutritivna vrijednost krumpira i njegov utjecaj na ljudsko zdravlje: Nutritivna vrijednost krumpira i njegov utjecaj na ljudsko zdravlje [Elektronička građa]. Glasnik zaštite bilja (Online), p. 2.
Chicago stil citiranjaČošić, Zrinka. "Nutritivna vrijednost krumpira i njegov utjecaj na ljudsko zdravlje: Nutritivna vrijednost krumpira i njegov utjecaj na ljudsko zdravlje [Elektronička građa]." 2019: 2.
MLA stil citiranjaČošić, Zrinka. "Nutritivna vrijednost krumpira i njegov utjecaj na ljudsko zdravlje: Nutritivna vrijednost krumpira i njegov utjecaj na ljudsko zdravlje [Elektronička građa]." 2019: 2.