Zaštita zemljopisnog podrijetla „Visočke pečenice“
„Visočka pečenica“ je trajni suhomesnati proizvod dobiven od najkvalitetnijih dijelova goveđeg mesa (but, leđa sa slabinskim dijelom, plećka i podslabinski dio), suho soljen isključivo kuhinjskom soli i hladno dimljen i sušen. Proizvodnja ovog tradicionalnog proizvoda ima višestoljetnu tradiciju. Ka...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001061080 |
---|---|
Matična publikacija: |
Meso (Online) 21 (2019), 4 ; str. 386-396 |
Glavni autori: | Ganić, Amir (Author), Begić, Munevera, Patković, Emir, Čaušević, Amir, Krvavica, Marina, Brenjo, Dragan |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.31727/m.21.4.3 Hrčak |